Robe Garden #1 - Ute nu!

Sådärja. Nu är den helt och hållet klar. Försäljningen har startat och rullar på som bara den, så det gäller att vara lite på hugget nu innan alla tidningarna tar slut. Det är bara totalt 33 som finns kvar, resten har hamnat hos lyckliga ägare.
För att göra den aspirerande köparen mindre orolig ska jag försöka göra klart hur priserna ligger till för dom olika tidningarna - för det finns flera olika sorter, se bara:

14 st vanliga tidningar - 20 :-
10 st tidningar med snedskurna omslag - 15 :-

52 sidor tjock med serier, noveller och skämtteckningar.
Screentryckt omslag på brunt, återvunnet papper.
Klistermärke(gult) med bloggadress längst bak.
Klistermärke(runt) med exemplarnumrering.
Mönster på insidan av omslaget.

-----

2 st tidningar med färgomslag - 30 :-
1 st tidning med spegelvänd insida - 30 :-

Samma innehåll som ovan, fast med speciella omslag.
Originalteckning längst bak(dock inte i den spegelvända.)

-----

5 st lite tunnare tidningar på 30 sidor - 10 :-

Innehåller inte lika många skämtteckningar och ingen novell, men i övrigt rätt lika innehållsmässigt.
Vita, utskrivna omslag.
Klistermärke(vitt) med bloggadress längst bak.
Klistermärke(runt) med exemplarnumrering.

-----

Utöver det som ingår i ovanstående beskrivningar kan man, för 10 kronor extra, få en personlig teckning längst bak i tidningen. Motivet bestäms efter köparens(ditt) egna önskemål.

För information om exakt HUR du ska göra för att få tag i ett exemplar kan du läsa om i inlägget här nedanför. Kom ihåg att skynda er bara, man vet aldrig när dom tar slut!

1 kommentar:

Exasperated Assilant sa...

Hallå där. Läget? Jag MÅSTE ha en tidning av dig. Köper mer än gärna en. Lever dock på CSN stöd nu, som jag dessutom inte hunnit fått än. Men se till att undvara en tidning åt mig. Jag bor just nu hos en tjej i Sthlm, men kommer åka upp till Ljusdal ibland till min lägenhet. Har själv funderat på att göra nåt liknande projekt som du gjort, fanzine liknande magazine, fast med ett bredare innehåll än just ett enkelriktat fokus. Berätta gärna hur du gjorde, var idéen kom ifrån. Om du skrivit det så ursäktar jag på tröttheten, haha. Peace m8