Vernissagetider.

Nu är det körigt. Jag ska vara med i en utställning som har vernissage den 11 Juli och jag har inte färdigställt mitt bidrag än. Det jobbiga är att jag bara har till på den här söndagen på mej att få klart det hela, eftersom jag åker till släkten på måndag (och kommer hem igen dagen innan vernissagen). Och nu under dagarna fram till dess har jag andra saker inplanerade hela tiden, så om det märks att bloggen haltar i inlägg och kommentarer från mej är det på grund av det. Bilderna från Peace & Love-festivalen kommer till exempel inte upp den här veckan, utan får ligga och puttra tills allt lagt sej lite grann och jag får tid att gå igenom dom ordentligt. Menmen, "Den som väntar..."

Bilden i det här inlägget är analog och blev fotograferad av mej på vernissagen för den nyligaste utställningen jag var med i, den där Forsa folkhögskolas fotoklass slutarbeten visades upp.

4 kommentarer:

ellda sa...

Kul att du skall får ställa ut!
synd att det blir stressigt för dig, men jag vet att du kommer att visa fram något förstklasigt i alla fall, det är ju trots allt Mobert...!

Lycka till med färdigställandet och sedan på vernissagen!

Kram Gotland

Neda Angela Sobhi sa...

Hahahahaaaa! That is my brother in the background looking completely dumbfounded....hahahaaaaa!

Very interesting picture!

Stor kram! Angela

Katti sa...

Du är så bra. Helt enkelt.

Den som stressar ordentligt väntar på något gott, eller hur är det man säger? ;)

Lycka till, det kommer bli fantastiskt bra. Så det så.

s sa...

Ganska irrelevant fråga... Men jag fick ju tillbaka min dator för inte så längesedan och nu håller jag på att rensa bland gamla bilder och sånt, och så hittade jag en bild som skulle illustrera skivan du skulle lägga upp. NÄÄÄRRR kommer den? :) "Över 2.5 timmar musik!", remember?