Ännu en dag.

Ett år äldre. Ett år bort från barndomen och ett år närmare skägg, jobb, barn, pension, döden och allt annat som hör den där andra stora delen av livet till.

Förhoppningsvis händer allt i någorlunda den ordningen och med en hel jävla massa saker inklämt däremellan. Men det får vi väl se, antar jag.

5 kommentarer:

E. Juza sa...

Grattis så här efteråt!

Jag måste bara citera vad Jan Stenmark i en av sina illustrationer skrev... i form av en, naturligtvis tecknad dialog. "En dag ska vi alla dö...
Alla andra dagar ska vi det inte."

21 grattisar från mig! Lev väl, lev gott, och lev med gott samvete.

Anonym sa...

Grattis i efterskott Robert! Jag såg inte detta när jag var in och grattade i det andra inlägget :))

//Malin H

P sa...

E.Juza: Ahh, denna man som pyntar våra liv med svarta guldkanter. (Det där lät konstigt, men jag tror att du förstår vad jag menar :) ) Ett tips är att plocka upp det kommande numret av LjusdalsNytt om du ser någon sådan liggandes på ditt lokala bibliotek. Det innehåller som förmodligen kan vara av intresse för dej ;) Tack för grattiset och ha det fint!

Malin H: Det är ingen fara - jag uppskattar grattiset lika mycket iallafall ;) Tack så mycket!

Anonym sa...

Oj oj oj! nu får jag dåligt samvete min vän! Men istället för att gratta dig när du blev 21år så grattar jag dig när nu, när du blir 21 år och 2 veckor. ;)

Om det räknas som en gådtagbar ursäkt för att glömma någons födelsedag så var jag i sthlm hela den veckan och var på möte och fixade massa inför min "lilla resa"...

Kram Gotlänningen

P sa...

Gotlänningen: Det är lugnt...du behöver inte vara rädd för att få en Hälsingländsk stridsyxa i nacken inom den närmsta framtiden ;)

Kram på dej!