Färgpennor.

Nu har jag varit iväg och upplevt det som förmodligen kommer vara sommarens stora utropstecken för min del. En festival, tre destinationer, havsbad och dåliga matvanor tillsammans med ohyggligt mycket restid under två veckor. Intrycksrikt och utmattande. Det är skönt att vara hemma igen.

När jag var i Göteborg ritade jag mycket hos en kompis som hade en stor arsenal tuschfärgpennor som gav mej blodad tand och en spark i ändan i riktningen "köp ett stort jävla gäng färgpennor och kladda med dom jämt!" Käppgubben ovan är ritades på en skuggig utomhusbänk där och med just dom tidigare nämnda pennorna. Snor och brösthår är en härlig kombination.

Apropå själva bloggen kommer jag från och med nu försöka uppdatera lite oftare och med mindre text i inläggen. Jag har nämligen märkt att det varit bloggtorka här sedan mitten på juni för att jag många gånger slutat med ett inlägg på grund av att jag inte haft någon aning om vad jag ska skriva. Det ska inte behöva vara en hel apparat att lägga upp ett inlägg här. Det är ju trots allt en jävla privatpersonblogg med en handdfull sporadiska läsare och ingen glansig månadspublikation med miljonpublik.

Från och med nu ska alltså följande hända oftare:
Skriva rubrik.
Ladda upp bild.
Publicera inlägg.
BLAFF!

3 kommentarer:

Anonym sa...

As snygg käppgubbe! När är det skolan börjar? har du börjat flytta? var det Malmö?
Jag skall göra mitt bästa att följa din blogg bättre än senaste tiden, då jag varit kass på det!

Kram Gotläningen i Amerikat

DrPetter sa...

Hoppas på återkommande fredagsinlägg med recap av veckans Malmöuppgifter och doningar. Myter om tecknarskola måste krossas eller bekräftas!

P sa...

Goodland: Tack för aset :) Bara så du vet kommer jag börja kalla dej för "Goodland" nu när du är i staterna. Hoppas det inte gör något ;)

DrPetter: Lite lustigt att din önskan om en regelbunden, inplanerad uppgift kommer ungefär samtidigt som mailet om planlös vardagslevnad ;) Nämen, seriöst så borde inte det vara så knepigt att fixa (även om det kanske blir på lördagsförmiddagar eller något i den stilen istället för fredagkvällar efter skola och middag...men det är en världslig sak).