Oprovocerad mobbing i Galago.


 I det senaste numret av Galago är min serie "Blindbock" publicerad. Jag har berättat om serien i ett tidigare inlägg och den har även gått i Dimma Antologi Volym 3 och Rob & Bob med vänner #1, men har nu alltså även kommit med i Sveriges ledande alternativa serietidning.

Detta är den första gången som jag har med en helt egen, längre serie i Galago och det känns riktigt jävla bra, om jag ska undvika att ta i så att jag skiter på mig med formuleringar.


 Min serie är en av dom längre i tidningen och handlar om ett barndomsminne från ett av dom många besöken till vår släkt i Ångermanland. Blir du nyfiken kan du provläsa den första sidan ovan. Om den ger dig blodad tand är det bara att ge dig på att skaffa någon av dom nämnda tidningarna för att läsa resten.

"Read it and njut", som amerikanen säger.Om du vill läsa hela Galago #111 kan du köpa ett lösnummer på exempelvis serieaffärer och välsorterade Pressbyrån-butiker. Om du vill teckna en prenumeration går det lätt att göra via Galagos hemsida.

Inga kommentarer: