Lilla Ölkassen!


Nu har det äntligen blivit dags att presentera Rob & Bobs nya produkt - Lilla Ölkassen! Det är ett smidigt bärverktyg i form av en tygkasse som är utformat för att på bästa sätt frakta dina rusdrycker. Kassen går att tvätta och är stryktålig utöver det vanliga.

Lilla Ölkassen är resultatet av en idé som legat på skissbordet en längre tid, och som nu äntligen har blivit verklighet. Från att ha varit en del av baksidesreklamen i "Rob & Bob med vänner #1" kan vi nu komma med den glädjande nyheten att textilfabriken levererat ett stort parti kassar som vi nu annonserar ut till försäljning!

En kasse kostar 100 kr och går att köpa direkt från mig eller att få postad till sig. Det är bara att höra av sig via mail till info@lillaolkassen.se, via Lilla Ölkassens Facebookgrupp eller i kommentarsfältet här så kan vi lösa det.


Lilla Ölkassen-figuren är tecknad av Robin Larsson och jag har gjort formgivningen på själva logotypen. Det finns klistermärken att få och massor med roliga saker på väg, så håll ögonen öppna för framtiden.

För mer information kan du besöka www.lillaölkassen.se samt Rob & Bobs hemsida där det finns ett utökat blogginlägg.

Inga kommentarer: