Köttfärs.

Kött kan se ut på många sätt och bland dom äckligaste formerna av kött måste väl ändå vara rå köttfärs. Det är vad jag försökt rita här. Jag började med att rita lite virrvarr och kom på att det skulle vara mycket roligare om jag kom på något motiv. Köttfärs lät simpelt nog, så jag ritade dit en kartong och fyllde den med snirklande köttstrimlor. Det var hyfsat lätt att färglägga också, vilket så klart är trevligt så här på kvällskvisten.
Jag funderar på om jag ska försöka screentrycka det här motivet någon gång. Vad skulle det passa på? En tröja? Som affisch? Skivomslag? Kom gärna med förslag!

4 kommentarer:

S sa...

Kvällskvisten? Why the fuck står det att du har uppdaterat bloggen kl. 14:43 för? (när jag vet att du inte gjort det kl 14:43) småsak att reta upp sig på, men nu är jag redan retad.

S sa...

Förresten, uppdatera oftare. Man går in mer sällan om man vet att du inte uppdaterar så ofta = du får färre läsare. (och jag tror att trycket skulle passa bra på typ ett ritblock eller liknande)

fitta sa...

OCH JAG SKREV INTE DET DÄR KL 16:32½!

P sa...

Sådärja, nu har jag fixat tidsskiten. Jag har märkt det där förut jag med, men jag trodde att jag hade fixat det, men det visade sej att jag missat en sån där liten ruta där man ställer in tidszon >.<
Och angående få updates så jobbar jag på två saker som jag ska lägga upp nu nån dag :) Förresten; jag tänker ringa dej efter jag kommit tillbaks från Forsa så kanske vi kan hitta på något i några timmar? Kramers :)