Bruntonade leksaker.

Det har varit lite svalt på uppdateringsfronten här ett tag nu på grund av en del skoluppgifter som tagit tid och så. Jag tänkte kasta upp några bilder här som legat på klassbloggen ett tag, men jag inte kommit mej för att lägga upp här, eftersom bilderna bara ingick i ett tekniktest och jag antar att dom som läser här inte är så intresserad av att läsa tekniskt mumbo jumbo. Men den som trots allt känner för det kan ju självklart surfa in på klassbloggen och läsa, men här lägger jag bara upp bilderna.

Det som jag dock skulle kunna tycka var lite intressant var om du som läser kan skriva hur pass bruna du upplever dom här bilderna. Det är nämligen rätt olika på olika skärmar och jag är nyfiken på hur pass mycket dom kan skifta. Ser dom bleka och dassiga ut? Eller är dom alldeles för krämiga och kanske till och med bajsbruna? Berätta för mej - jag är nyfiken.

4 kommentarer:

frida sa...

För mej ser de mer grå ut än brun:(

DrPetter sa...

Jag skulle säga gråton med minsta möjliga antydan till kartongbrunt. I mitt normala bekväma "dagsljusläge" är det ingen tvekan om att de är tintade, men å andra sidan har den skärminställningen överlag en dragning åt gulbrunt för att undvika kallhetskänsla. I "videoläget" där jag försökt uppnå subjektivt linjära och neutralbalanserade färgkanaler ser det nästan helt grått ut, även om man kan ana brunfärgen som en slags svag varmhet.
Jag gillar den bakbelysta bilden på arggubben. Den ser nästan ut som någon form av IR- eller röntgenbild, troligtvis för att man delvis ser igenom materialet.

fritzl sa...

Tack så jättemycket för kommentaren! Snällrobban, the skit :) Ja, det där med mönstret var helt omedvetet först, det blev lite roligt när jag upptäckte det, så då klistrade jag dit lite mer mönster.. :p

För mig ser dom också grå-bruna ut, lite som najtrådsnystan ungefär :p (haha kommer inte på något bättre att jämföra med, men du förstår kanske ändå) Det var hur som helst fint att dom var så, att dom inte var starkare i färgen. Och haha, vilken söt/sur ... sötsur(!) gubbe med käpp :)

P sa...

Tack för brunhetsåsikterna och tyckandet i största allmänhet - det uppskattas! :)