Analoga ramar.

Idag har jag stått inne i mörkrummet och experimenterat med ramar av olika slag. Jag ville se hur olika ramar reagerade med olika motiv. Vissa bilder som hade rätt smutsiga miljöer funkade fint med en smutsig ram till, och bilder med lite sterilare utseende funkade bättre med en mer återhållsam ram. Och porträtt blev mycket mer levande med en ruff och ojämn ram runt...lite grann som att personligheten smittar av sej på själva bildens humör, om du förstår vad jag menar. Helt klart är iallafall att jag fått blodad tand av det här och kommer att fortsätta använda ramar för att förstärka det visuella uttrycket i mina bilder.

3 kommentarer:

frida sa...

Svarar här:
Han var duktig! :) Lite roligt med "youtube kändisar" tycker jag, dom känns alltid så opretentiösa, vill liksom bara spela sin låt och dela med sig. Inga krusiduller.
Jag är en väldigt färsk melodica-lyssnare ;p (Augustus Pablo är ett ganska stort namn i "reggaevärlden" skulle jag gissa? Iallafall så har jag hört väldigt mycket av honom på sistonde, både frivilligt och ofrivilligt.) Men jag gillar det, låter nästan på gränsen till falskt ibland eller liksom "fel", det gör det fint, och att det blir ett ganska personligt instrument :). Har aldrig provat spela själv, men freddelurum har också planer på att göra som du och slå till med en beställning i framtiden. Så då kan jag ju testa :p.

Nushnushnush, det jag vill komma fram till att säga i den här kommentaren är: SNYGGA bilder! Gillar den första jättemycket. Ögon är verkligen talande. Snygga ramar också, passade bra till bilderna, förstärkte intrycket :).

s sa...

Fiiint! Jag gillar när det blir lite smutsigt sådär. Den sista var finfinast :::)

P sa...

Vad skojigt det är att olika gillar olika :)

s: Vad gullig din smiley med dom många ögonen var. (^^^^^^.^^^^^^^) Vet du förresten var stället med kamerorna är? Det är på någon plats i Stockholm, mer minns jag inte :P Det finns ju säkert asmånga kameror uppsatta sådär, men du kanske vet nåt ställe iallafall?