I buskar och snår.

Under hösten ritade jag ut det skissblock jag hade haft igång sedan i början av 2010. Jag skaffade ett nytt block som var utan tryck eller etiketter någonstans. Det var sparsmakat och stiligt, men det blev lite förvirrande när jag skulle plocka upp blocket och inte visste vilken sida som var fram eller bak.

Ett omslagsmotiv behövdes så jag gjorde slag i saken och satte mig och bläddrade igenom en tjock bunt med blanka och fint färgade papper jag fått av min mamma (Tack!). Jag började klippa ut former ur dom färger som jag tyckte bäst om och försökte pussla ihop det till någon slags motiv. Rätt vad det var började jag göra en svamp, som sedan blev ett träd med en oförklarligt grå buske som sällskap. Ett pyssligt och aningen limkladdigt arbete, men ack så roligt. Och så blev ju boken fin också.


I övrigt har skolveckan varit mycket hektisk och fullproppad med en massa möten och jobb. Dock kom en riktigt skön och avkopplande helg som lämplig paus. Med pannkakor, bakad potatis och jag-vet-inte-vad-det-var-för-cheesecake, nördiga tv-spelskvällar, orgelmusik, téhäng och mysiga snöpromenader kan en helg knappt bli bättre. Tack alla jag umgåtts med för en mycket fin helg. Jag mår gott där inne bara jag tänker på er.

Som avslutning vill jag nämna att skägget tuffar på bra och att vår klassblogg har uppdaterats med info om två av våra klassfanzine som vi gjorde under hösten. Den som inte känner till bloggen och/eller är nyfiken på våra alster kan slänga ett getöga in där. Jag och resten av fanzinegruppen håller på att sätta ihop ytterligare två fanzine som borde komma upp för försäljning snart.
Mer info om dom senare.

3 kommentarer:

s sa...

Sophie vill ha fanzines! Kirrar det nästa gång vi ses.

Robert Pettersson sa...

s: Det gör vi! Nu är det två nya klassfanzine på gång också + att jag kommer göra Robe Garden #3 och (förhoppningsvis) ett till, mindre fanzine innan skolåret är slut.

Och jag ju kommer vara med i Serier mot rasism-antologin och Serieskolans årsbok också. Mycket saker att rita, utforma, trycka (och läsa, för din del :) ) - men ack vad roligt det är!

s sa...

FETT!!! i'm kinda psyched