Mojojojo.

Nu i helgen har jag och Robin varit över till Lund och haft det trevligt med Linus, hans musikutrustning, en platta folkbärs, Earth Hour, ett strömavbrott och en massa solsken. Det var väldigt skönt att komma iväg från Malmö en sväng och bara sitta och bli soldåsig på 20-minutersbussen på vägen dit och i största allmänhet få miljöombyte och gå omkring i ett område där buskar, affärsskyltar och klistermärken på stolpar var otittade på av mina ögon.

På vägen hem från Lund åkte bussen förbi scientologikyrkan som finns i Arlöv. Jag och några kompisar har tänkt sticka dit och prova på ett sådant där gratis "personlighetstest" som dom erbjuder. Jag citerar text från en lapp jag fått utdelad till mig på staden:

"Scientologi-kyrkan i Malmö
erbjuder under begränsad tid, gratis intelligens- och personlighetstestning.
Din IQ, personlighet och begåvning avgör din framtid.
Se till att du känner till detta. Inga förpliktelser."

Jag tänker inte ens ge mig på att beskriva alla delar av denna lilla text som jag finner komiska/förvirrande/löjeväckande. Med den extra informationen att "Testning erbjuds kl. 09.30 till 22.00, 7 dagar i veckan." kan du kanske bilda dig en egen uppfattning.

Mycket nöje!

2 kommentarer:

Rolf sa...

Hej!
Jag GILLAR att du kunde låta bli att överarbeta "aphatten"! Två toner kändes fräscht och kontrasterande till det spretiga ansiktet.
Jag GILLAR texten om Lund också. Du är bra på att skriva.
Jag är AVUNDSJUK på att ni har det varmare än vi... Hoppas på mjuk luft här uppe till helgen...
G´natt!
Pa

Robert Pettersson sa...

Rolf: Mors, Pa! Jag tycker att det är INTRESSANT hur du väljer att BETONA ord i din kommentar. Jag vet inte riktigt hur du skulle ha sagt samma saker rent muntligt (för när det står skrivet så där får jag en bild i huvudet av att du öppnar ögonen lite extra och skjuter fram huvudet mot mig när du betonar, men det brukar du ju inte göra).

Jaja, struntsamma. Jag förstår hur som helst vad du menar med dina kommentarer, och det är ju det som är det viktiga :)

Ha det fint och hoppas mjukluft'n kommit till er där uppe nu!