Löpande bandet.

Illustration: Lasse Mulvad

I onsdags var jag över till Köpenhamn på min klasskamrat Lasse Mulvads tryckeri The Gestalt Cartel och tryckte upp mina omslag till Robe Garden #3, samt tröjorna som ni där ute har beställt. Jag har tyvärr inga egna foton att visa från det hela, men på deras hemsida finns det bilder från dagen då jag var där.

Det var riktigt kul att få kavla upp skjortärmarna och massproducera sin skit i en så välutrustad lokal. Det fanns spexiga maskiner, massor med ramar, hyllor med färg och annan bra (och härligt kantstött) utrustning överallt. Dessutom hängde det en massa affischer och andra saker som folk har tryckt där nere, så vare sig man stog och blåste rent en ram, pillade med overheadplast i skrivaren eller uträttade behov på toaletten så fanns det alltid någon fräsig screentryckt plansch upptejpad som kittlade inspirationsnerven.

  © The Gestalt Cartel

Det var så kul att jag bara måste dit någon gång till under hösten och trycka mer saker, så om det finns intresse av att beställa fler t-shirts med  samma (och förmodligen också nya) motiv  är det bara att börja hojta till.

Jag kommer så klart att fixa i ordning ett liknande inlägg som jag hade inför den här gången, med utförlig information på olika sätt, men om det är någon som har idéer, önskningar eller förslag på motiv eller tröjfärger är det bara att häva ur sig. Jag tycker det bara är kul att få veta vad ni tycker.

2 kommentarer:

Robin Larsson sa...

Men se så vackert det blev! Kan inte vänta på att få bära min "Slå porren"-tröja med svart hoodie till. Kommer vara snyggast i stan!

Robert Pettersson sa...

Robin Larsson: Jadu, jag tror till och med att du kommer spräcka sexighetsgränsen söder om polcirkeln med den och en klädsamt rinnande snus under läppen och en slangbella i fickan. Ack, du stiliga jävla karl.