Vill du ha ett tröjtryck?

Under den kommande veckan ska jag åka över till Danmark och besöka tryckeriet som finns hos kulturföreningen Bolsjefabrikken, som min klasskamrat Lasse Mulvad är inblandad i. Jag kommer att trycka omslagen till Robe Garden #3 och även ta tillfället i akt och trycka lite t-shirts. Det sistnämnda är det som jag vill dra lite extra uppmärksamhet till i och med detta inlägg.

Jag kommer att trycka tröjor på beställning från er läsare. Anledningen till att jag gör så är på grund av att jag inte vet hur många som är intresserade av att köpa tröjor och när jag kommer få tillgång till screentryckutrustning igen. Detta innebär att denna första upplaga kommer att vara väldigt låg och begränsad. Passa därför på att anmäla ditt intresse snabbt om du vill ha dessa tryck.

 
Dom motiv som jag kommer att göra är saker som jag själv tecknat under det gångna året på Serieskolan. Bilden här ovan är skämtteckningen som födde idén om att göra det första tröjtrycket. Jag har haft många glada, äcklade och upprörda reaktioner på den teckningen, så missa inte chansen att själv bära den lagom provocerande rocktröjan på sommarens festivaler och släktens finbjudningar. Funkar väldigt bra till öppen skjorta/ luvtröja.
En annan serie som fått goda bemötanden är den där man får se hur det går när min seriefigur Anders ska koppla av framför tv:n efter en hård dag. Med den på bröstet har du inte bara en förbannad alkis ständigt närvarande, utan också ett korshårssikte mitt på bröstet. Åh så praktiskt!

Klicka för närbild av trycket


Sammanfattning

"Slå porren" 200:-
"Idiot" 200:-
"Slå porren" & "Idiot" 300:-
Vikfanzinet "Robe Garden 2.5" ingår i alla beställningar

Skriv en kommentar i det här inlägget (eller maila till robegarden@gmail.com) med det antal t-shirtar du vill ha, samt vilken storlek. Betalning och leverans går att lösa på två sätt. Om du bor långt bort får du nämna din adress i ditt mail. Då skickar jag över mina bankkontouppgifter till dig, så sätter du in pengarna för tröjor och frakt där. Eller så kan vi träffas i Malmö (t.o.m. 26/6) eller Ljusdal (fr.o.m. 28/6) och byta tröjor mot pengar på plats.

Exempel
Hej! Jag heter Anders Sillroth och vill beställa tröjor.

1 st "Slå Porren" - XL

Anders Sillroth
Hackaregatan 18B, 2 tr
291 64 Sollentuna

På begäran finns det nu också möjlighet att beställa vita tröjor.


21:a Juni är sista beställningsdagen!

4 kommentarer:

Robin Larsson sa...

En av snutarna är Robbe-fan och vill köpa tröjor!

[jag vill ha en anders-tröja som du iofs redan vet!]

Ritualin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
eyyo.se sa...

Tja, sjukt bra! jag vill köpa lätt, men känner mig heavy metal med en svart t-shirt på sommaren. Finns det möjlighet att trycka på vita t-skörtz tror du?
/Johan i Söderhamn

Robert Pettersson sa...

Robin Larsson: Din beställning är noterad, uppfattad, har gått in och är nedklottrad i mitt lilla block. Jag ska trycka en tröja åt dig. Helt enkelt. (Roffecitat = Äl'cker däj jah!)

eyyo.se: Vita tröjor borde inte vara något problem för mig att hustla fram :) Vilket motiv är det du vill ha?