Antagningsbesked.


Igår fick jag alltså beskedet som jag växelvis nervöst och kaxigt väntat på i ungefär ett halvår. Beskedet var...

....att jag kom in på Serieskolans andra år.

Jag är oerhört glad och pigg på att få börja till hösten och det känns sjukt skönt att veta att jag kan ta det lugnt hemma i Hälsingland nu under sommarlovet. Om några veckor åker jag hem och kan på ljumma sommarnätter sitta med myggfönstret uppe och skriva rent lite manus, drömma upp planer och i största allmänhet planera höstterminen för att kunna mjölka ur maximal jävla möjlig prestanda ur mig själv och skolans resurser under det kommande året.

Jag kommer bara att kunna gå ett sådant här skolår en gång i mitt liv, och det ska bannemig inte slösas bort på något sätt. Seriefabriken Robert Pettersson ska sättas i bruk och leverera därefter.

Serieskolan - Vi syns till hösten.

3 kommentarer:

Anonym sa...

GRATTIS!!!!!!!!! Fan va kul!!! :D
Jag vet inte om jag sagt det men min tanker är att jag skall röra mig ner till Malmö till hösten om jag hittar jobb och boende :)
Kram Gotland

Henri sa...

Visste du att Robert betyder typ Den strålande på typ hebreiska..? Det är i vilket fall det du är, så du förtjänar all framgång som finns därute! Tänker fortsätta följa din blogg, och uppskattar alltid för din insiktsfulla respons på mina grejer. Heja!

Robert Pettersson sa...

Gotland: Tack! Lycka till med jobb- och bostadssökandet. Hoppas vi ses!

Henri: Nu vet jag, och måste säga att det är mycket smickrande det du säger :) Tack för dina snälla ord och jag måste säga att jag uppskattar din blogg också. Bra scannat med tidningsurklippen här senast till exempel! Vi hörs snart i mailen också (måste bara leva ut flyttkaoset som pågår just nu).