"Elever och dylika, antar jag."


I det senaste numret av Bild & Bubbla blev det tramsiga köksklotterfanzinet från förra skolåret recenserat. Läs recensionen i sin helhet nedan.Om du efter att ha läst recensionen tror att det kan vara givande för dig som fanzinekonsument att läsa kan du skicka ett mail till shop@robegarden.se eller skriva en kommentar till det här inlägget och säga att du vill köpa ett exemplar. Fanzinet är 36 sidor tjockt och kostar 10 kr.

3 kommentarer:

spohei sa...

jag vill ha! och jag vill ha dina dom där andra grejerna som jag kommenterade på facebook. men kan man få på sommarn eller? för jag är i france tills dess och du ska väl hänga en del i ljusdal då?

Robert Pettersson sa...

spohei: Det går att fixa. Jag kommer vara hemma i Ljusdal med i stora drag från och med midsommar fram till slutet på augusti. Så någon gång under sommaren borde vi ju vara på samma fysiska plats och ha möjlighet att genomföra någon form av lokal torghandel där jag kan gå runt med serielåda på magen. Vi syns!

samasama sa...

jaaa bra. tror dock att jag kommer jobba hela jävla skitsommaren men ja, vi borde kunna klämma in varandra i våra oh so busy lives. du stockholm eller jag ljusdal. förmodligen det senare