Vid isens kant.Nu är den släppt. Min debut i bokform heter "Vid isens kant" och utgör del 7 i Kolik förlags bokserie Grafiska Novelletter, som ges ut i samarbete med Seriefrämjandet. Så här lyder baksidestexten:

Äntligen skall Louise, Andreas och Hanna på en utflykt värd namnet. Hanna är van att röra sig i skog och mark, men för Andreas och Louise är igensnöade skogsvägar och pimpelfiske något nytt och spännande. Med värmen från en brasa och en kopp kaffe i kroppen gör sig sällskapet redo för dagens fiske. Det finns pimpelhål mitt på sjön och Hanna har med sig spön till alla. Fast Louise slutade fiska för många år sedan. Hon tycker inte att det är försvarbart längre. Vad som från början var en trevlig dag i skogen utvecklas snabbt till en fråga om etik och moral.

Vid isens kant handlar om att brottas med sin egen vilja, samt att ta konsekvenserna för sitt handlande.

Boken har ett efterord som är skrivet av Arvid Andersson, sångare i det norrländska reggaebandet Glesbygd’n som spelat på de flesta festivaler runt om i Sverige och gjort duetter med bland andra Annika Norlin. Glesbygd'n kommer även spela på den officiella releasefesten för boken den 25:e juli i Ljusdal. Mer info om det kommer.

Om du vill köpa ett exemplar tycker jag att du ska prova min nystartade webshop på shop.robegarden.se. Boken kostar 60 kr, är 36 sidor tjock och helt i färg. Om du inte vill testa webshoppen går det som vanligt bra att bara hojta i kommentarerna här, i ett mail, på Facebook eller öga mot öga om du träffar mig.

Vill du läsa ett smakprov så finns några sidor upplagda här.

Trevlig läsning!

Inga kommentarer: