Ett helt jävla år!

Tjohoo! Nu har Klistertraktor funnits i ett helt år! Med ett snitt på drygt fem inlägg per månad måste jag säga att jag är rätt nöjd också. Jag hoppas att jag kommer kunna fortsätta att leverera i samma tempo och i ännu högre klass minst ett år till. En stor bidragande faktor till att jag orkar med att lägga upp saker här är att jag får så bra kommentarer. Så ett sjuhelsikes stort jefvla tack till alla som kommenterat, fortsätt hemskt gärna med det. Och var inte rädd för att komma med kritik. Snälla saker är trevliga att höra, men kanske ännu nyttigare är det att höra kritik så att jag kan göra saker bättre.

För att göra det här inlägget lite speciellt ska jag lägga upp lite musik som jag har gjort. Jag har suttit och klinkat och knåpat i några år nu, men är väl inte så där jätteduktig på att dela med mej av mina musikaliska verk. Dels för att det jag gjort förmodligen inte faller så många på läppen och dels för att jag är väldigt obra på att göra färdiga låtar. Dock har jag planer på att göra små grävningar bland mina gamla kompositioner och spela in dom på nytt, fast med "riktiga" instrument istället för med "tv-spelsljud".

Robert Pettersson - Julchippen 2007-12-18
Robert Pettersson - New Screen 2008-06-18

Låtarna här ovanför är två av dom över hundra kompositionerna jag gjort som faktiskt blivit någorlunda färdiga. Jag känner mej inte helt och hållet asnöjd, men tillräckligt ändå för att visa. Det är ju inte bara en melodi, iallafall. Håll till godo och jag hoppas att du kommer ha ett fortsatt trevligt år med mej här på Klistertraktor!

(...och några låtar till har jag ju på MySpace, för den som är nyfiken.)

1 kommentar:

s sa...

okej, jag bryter isen. Du är söt med ett ljus på huvudet och grattis bloggen(i efterskott)!