Fri som en fågel.

Så en Stockholmsbild. Det är en digital färgbild som jag gjorde under en promenad som jag och grabbarna jag var där med tog under fredagseftermiddagen. Det var strålande solsken och under det här underbart lortiga brofästet satt en duva och tog igen sej i skuggan. När jag upptäckte den andra fågeln skyndade jag mej att bränna av några exponeringar och som tur var hann jag med innan det var för sent.

Men det här är inte det enda jag fotograferade när vi var där. Det finns fler digitala bilder också, men dom tänker jag vänta med att lägga upp tills jag har framkallat dom två rullarna med svartvit film som jag också fotograferade under dagarna. Men innan dess ska jag se om jag kan få pli på min scanner här hemma så att jag kan scanna in lite ritsaker. Om den vägrar samarbeta tar jag nog och scannar lite saker i skolan och lägger upp här sen.

4 kommentarer:

s sa...

Shit. Den där bilden. Är skitfin :). Färgerna är helt underbara och den blir lite "rolig" också, när man ser den riktiga duvan bredvid den målade. Very awesome :).

fri da sa...

Instämmer! Man fastnar liksom vid den, slukaaaaaas. Slurp. Och tankarna fladdrar iväg... Aah. Skitbra bild. Känslofylld.

Jag blir lite ledsen av den...
Men det betyder bara att den är bra.
:)

Neda Angela Sobhi sa...

Nice picture! I really enjoy the fact that you caught the bird with the bird sign...everything is linear and quite humorous at the same time. I love it...great job!

P sa...

s: Tackos muchos. Färgerna är mitt eget favoritelement i bilden, så skoj att du gillar't ;)

fri da: Det är första gången någon blivit ledsen av någon av mina bilder. Jag vet inte om jag ska säga tack, förlåt eller varsågod. Du får välja :P

Neda Angela Sobhi: Thank you, my American friend. Interesting water experiments you posted on your blog :)