Kräkbilden.

Peace & Love-festivalen i Borlänge, 2009

12 kommentarer:

frida sa...

Hahah! Underbar.
Bra tummning där.

P sa...

frida: Tack för tumningen, det behövdes tydligen för att få den ur arslet :) Nu är det bara resten av P&L-bilderna som behöver fixas :P

s sa...

Fast jag fattar inte kräket?

P sa...

s: Hon som står till höger och böjer sej fram kräks i en påse, det syns inte så bra tyvärr, men om man ska se det från den ljusa sidan kanske hon inte tar så illa upp om hon någon gång skulle se bilden :P

s sa...

Haha, och Max ser helt jävla överlycklig ut :D. Som om det vore värsta meriten att ha stått bredvid en tjej som spyr i en påse.

P sa...

s: Exakt. Jag tror inte att jag såg honom så glad någon annan gång på hela festivalen :D

Mikka sa...

HAHA ååååh vilken najs bild!

Anonym sa...

Fin reklambild till Bredbandsbolaget ;)

Hoppas allt är bra med dig Robert!!

//Malin H

ellda sa...

Robert, vad har hänt med dig!
Jag börjar bli i stort behöv av Mobert inspiration!
Updatera mera! ;)
Jag väntar även på några visdoms ord från dig på klassbloggen!:)

Kram Gotland

Frida "Ewoken" Persson sa...

Ups! Plingade just iväg ett sms (förklaring kommer) men kom sen på att du kanske bytt nummer? I alla fall så skriver jag här, utifall liksom :) Nåja, anledningen till att jag exalterat skickade iväg det där sms:et var att jag hittade ABC-tåger på youtube! You remember? Ett gammalt tv-program som du fick hjälpa mig leta, vi skrev till svt och allt! Om du skulle vilja se vad det var jag jiddrade om hela tiden så är det bara att söka på "Lennart Hellsings ABC: Bagaren Bengtsson" :D Fick ett random infall och skrev in "abc tåget" och se där, det kom upp! Hahah, rätt sjukt. I vilket fall tänkte jag osökt på dig och kände att, du bara MÅSTE få veta, haha ^^ Tjing!

P sa...

Mikka: Är det måhända Mickiz som gömmer sej bakom denna pseudonym? I vilket fall som helst tackar jag för skrikförtjusningen.

malinhelleso: "Vill du vara ett kräk och skratta åt folk som kräks? Skaffa abonnemang hos Bredbandsbolaget!" ;)

ellda: Uppdatering här: Klar. Klassbloggen: Pågår.
Ditt tålamod: På utropsteckennivå.
;).

Frida "Ewoken" Persson: Sms-svar har skickats :) Barnprogram från förr (se 60- & 70-talet) var alltid så härligt knarkiga på ett flummigt sätt, med flippad musik innehållandes synthflöjter förvirrad sång. Gärna handsydda dockor någonstans i programmet också. Nu ska (nästan) allt ha stresseksemtempo, vektorrenderad datoranimation och syrakryddad drum'n'bass som soundtrack. Barnen blev ju tamejfan massepileptade i Japan.

Det låter så torftigt, men jag vill ändå påstå att det var lite bättre förr. Iallafall på barnprogramsfronten. :).

Mikka sa...

JA