+10,000.

Nu har jag kommit över 10,000 besökare här på bloggen, så tro inte att du som läser ska sluta känna dej uppskattad.
Då får du på truten.

Bilden ovan är resultatet av två kvällars nattsudd från olika tillfällen kombinerade till en och samma bild. Gubben med glasögonen ritade jag en sömnlös natt för drygt en vecka sedan när jag var hemma i Ljusdal. Jag hade inga speciella planer på att repliksätta denna figur vid det tillfället, utan ville mest prova på att rita den där typen av "strålig" bakifrånbelysning.

När jag sedan var här hemma i Stockholm och satt och tittade på bilden i datorn så kändes bilden nästan som en del ur en historia. Jag började fantisera på vad som hänt precis innan bilden och vad som skulle kunna hända efter. Utifrån den historien jag kom på i huvudet försökte jag skriva ett citat som kunde få andra tittare att kanske känna samma sak.

Sen för att göra bilden mindre statisk tiltade jag till den, skvätte en massa kaffe omkring mej och hade askul. Plötsligt var klockan alldeles för mycket.

4 kommentarer:

Stella Huber sa...

Din skvätterist! Was sollen sich dann die Leute denken???
Mycket välanvänt Huberianskt citat som alltid passar.

Jag ska vara seriös nu, och jag tycker det är en häftig bild, skrämmande som Gredi skulle sagt.
När jag läste ciatet till så tänkte jag direkt att det är så man känner sig när minkfarmsägaren står där, strålkastarljuset från förläggnngen bländar och man är skiskraj.
Man kan också se det lite mer humoristiskt, och då tänker jag mer på någon som smyger runt, man är ditlockad men sen får man inte vara där ändå, typ som din blogg, massa lockelse och sen en agent som står där med lite underlig näsa....

Grattis till dina 10 000 besökare! Jag vill också ha en sån räknare på min blogg, är det lättfixat?

Förresten, jag blev aldrig värvare utan blir imorgon förskolelärare på en utomhusförskola!

KRAM!

Anonym sa...

Riktigt häftig Mobert.
Ditt nattsuddande resulterar i bra skit, fortsätt med det.

Stella, har du fått jobb? utan att säga något till mig?!
Jag vill veta mera:)

Kram på er båda.
Ps. Tack för i lördags mobert:) Det var mycket trevligt och det var skit kul att se/ höra Dektertivbyrån:)Ds.
Gutetösen

Mickz sa...

GILLA!

P sa...

Stella Huber: Räknare går att fixa. Det lättaste sättet är nog om du mailar dina inloggningsuppgifter till din blogg till mej så kan jag gå in på den och göra ett kirurgiskt ingrepp och lägga in en räknare. Vad tror du om det? Svara via mail.

Apropå minkfarm - har du lyssnat på P3 Dokumentäravsnittet än?

Vad trevligt med dagisjobb :) Hälsa dom härligt snoriga galonungarna från mej.

Gotland: Ja, det var fan en fin kväll det där, med äggkoppar och allt ;) Men du, nu när jag har jobb är mina sovvanor åt skogen vill jag lova. Jag är bajstrött nu och klockan är bara halv nio. Vara vaken sedan halv sex sucks.


Mickz: Suck...det var bara en tidsfråga innan facebookspråket skulle nästla sej in här också ;) Tack Mickiz, hoppas ditt kaffesug är någorlunda stillat tills nästa kafferelaterade inlägg :)