Blicken från publiken.

Det är mycket att stå i nu. Mycket mer än vad jag kunnat förutspå.
Jobb ska jobbas, extraknäck ska knäckas och alltihop ska hopas.

Mitt i allt det har jag tyvärr inte tid att blogga så mycket, men jag kunde inte motstå att lägga upp den här bilden. Den fotades på en spelning med Stay Ali på lördagen. Fler bilder kommer.

5 kommentarer:

Neda Angela Sobhi sa...

Nice! I like how you captured the girl in the middle and the expression on her face. The picture is clear and I feel you have captured a "moment" winningly. Are you still using Analog or was this image made digitally? I am hoping to work with 4x5 film someday soon, especially if I find work in fashion photography!

I hope we can meet up in Stockholm for a fika someday soon. Ha det så bra!!!

Anonym sa...

Jag gillar kornen som grötar i bilden:) Tänk vad tiderna kan förändras;)
Jag tänker oftare och oftare på Anders Petersen när jag ser dina bilder, jag vet att du gillar Petersen och hoppas därför att du har vett att förstå att det är en komplimang:)

Hoppas du hinner med allt jobb som skall jobbas och allt extraknäck som skall knäckas och allt som skall hopas...

Jag hoppas vi ses om en inte allt för lång tid, jag känner att jag snart behöver fylla på med lite Mobert och Snadra inspiration igen!

Kram gotlänningen

Katti sa...

En helt grym bild!

Mikaela sa...

Me gusta muy mycket con muchas de cosas tu gör. Tyvärr vet jag icke om jag jar möjlighet att flytta vernissagen.. Dock sträcker den sig över två veckor så jag hoppas att du kommer kunna ha möjlighet att komma o kolla. KRAM

P sa...

Neda Angela Sobhi: Thank you! This is a digital picture, though I try to work as if I'm an analog photographer in the sense that I try to be at least a little bit selective as to when I press the shutter and the Photoshop work is kept as close to darkroom techniques as I can.

Actually I have moved back to Hälsingland again, but I'll shout if I'm coming to Stockholm, and we'll see if we can hook up there. Peace out!

Gotlänningen: Jag älskar också kornen, men något jag hatar är komprimeringen Blogger gör när jag lägger upp bilderna. Kornen i den här bilden är knivskarpa när jag kollar på den på hårddisken, men på vägen ut på bloggen grötas dom sönder och ser bara ut som blöt pappersmassa. Snyft.

Katti: Tack, du fåordiga kvinna. :).

Mikaela: Vielen dank, Mikaela. Vi syns på utställningen imorgon ;)