Teddybears.

I fredags var jag på en tokigt cool spelning. Det var Teddybears som körde hela sin show med björnmasker, robotröst, discospeglade gitarrer, laserögon, dubbla och skitstora displayer med visualizations, gigantisk discobjörnhuvudstaty och energiska gästartister. Kort och gott en allmänt tokösig och publikpeppande show rakt igenom.

Under helgen hade jag tänkt prova att tuscha med stålstift igen, något jag provat för längesen, men har hållit mej undan ifrån för att jag har minnen av att det varit för svårt. Nu kom jag till skott med nya stift, nytt tusch och ny inspiration från konserten.

Det gick förvånansvärt lätt och kontrollerat att tuscha som jag ville. Det enda som var lite jobbigt var att jag fick en plump som sabbade lite grann, men den gick att få bort till sist. När tuschet torkat och jag lagt in bilden på datorn kunde jag inte undgå att testa hur bilden skulle se ut som screentryck, därav tvåfärgsschemat och den skeva placeringen av den ljusröda färgen.

Nu ska jag äta omelett. Över och ut.

3 kommentarer:

Emma sa...

JAG ÄR AVUNDSJUK TILL MAX!!! dom är ju brutalt suvuräna de där björnana!

Anna sa...

men HUR E SKOLAN!!!!!?!??!

P sa...

Emma: Visst fan är dom det. Trots att dom var tvungen att avbryta sin gratiskonsert på Berns i Stockholm förra året måste jag faktiskt säga att det var ännu fetare. Det kan iochförsig bero på att det var första gången jag såg deras show, men skitsamma, dom är ändå jävligt högt upp på "sevärt"-listan :)

Anna: Jag använde en metaforbeskrivning i ett tidigare inlägg som jag kan hålla med om att den kanske var mer konstig än den var informativ. Nu försökte jag dock göra en lite mer berättande historia om dagens skolaktiviteter. Lite mycket text kanske, men vafan ;)