Arbetet rullar på.

För närvarande är det väldigt mycket fokus på rasterprickar, isborrar och yxhugg i min vardag. Jag håller på och arbetar så intensivt jag kan med min serie "Vid isens kant" som jag berättat om tidigare. Det är många roliga och krävande timmar jag lägger ner sittandes vid mitt skrivbord i Serieskolans lokaler, men nu till helgen är det dags för ett kort miljöbyte som jag tror kommer ge ännu mer energi till arbetet.

Imorgon tar jag nämligen min tillflykt till en stuga i Varberg för att på något sätt hitta en bra balans mellan arbetsro och sinnesro. Papper ska tecknas, fika ska fikas och promenader ska promeneras, men framför allt ska det bli förbannat trevligt att kunna sitta våffelmätt och lyssna på en knastrande brasa samtidigt som jag tecknar folk som äter utflyktsmackor framför en brasa ute på isen i serien.

Jag tror att ett stycke trevligt kommer att infinna sig.

"Vid isens kant" är en serie av mig, Robert Pettersson, och ingår i Kolik förlags bokserie Grafiska Novelletter. Boken kommer att släppas den 28:e april på Stockholms internationella seriefestival och kommer att gå att köpas direkt på festivalen, samt beställas genom mig och via internetbokhandlar.

2 kommentarer:

Henri sa...

Låter som att du har det förträffligt trevligt mitt i skapandet, broder! Jag ser innerligt fram emot denna synnerligen läckra novellette. Och känner en stigande prestationsångest i att föröska hålla igång någon form av konkurrens :)

DrPetter sa...

Thumbs up för isborrskuggan, och elda inte alltför mycket nu. Tänk på energibolagens inkomstbortfall.