Rob & Bob #2 släpps på SIS!Rob & Bob #2
92 sidor (varav 8 sidor i färg), 
omslag i färg
Pris: 50 kronor

Dom är tillbaka. Dom rundkindade buspojkarna Rob & Bob spinner vidare i detta andra nummer av fanzinet med samma namn. På menyn står bland annat en guide på hur man enklast blir skitfull, allmänna upptåg under parollen ”Månadens bus”, smakprov på dom projektserier som dom båda herrarna ägnat sig åt under året, fortsättningen på ”Underjord” och introduktionen till en ny bilpyjamasklädd figur vid namn Effo.


Idag åker alltså jag och Robin till Stockholms Internationella Seriefestival för att under helgen släppa Rob & Bob #2 till massorna. Det kommer att bli ett väldans kuskande med prylar att pynta vårt Rob & Bob-bord på seriemarknaden, men det kommer vara så jävla värt det.

Om du kommer till festivalen (vilket du borde) kan du använda kartan ovan för att hitta till vårt bord där du kan köpa Rob & Bob #2, få en gratis klubba, snacka med dom rundkindade gossarna och njuta ljuva garv och spännande allvar efter att du spenderat din sista slant på ett grönt och glättigt Rob & Bob #2 och läst det från pärm till pärm.

Välkommen till årets bästa seriehelg!

Inga kommentarer: