Skate på Kläppa.

Här kommer det bilder ifrån Kläppa fritidsgård den 24:e Mars då jag var lite för sjuk för att själv åka skateboard, men definitivt inte tillräckligt sjuk för att låta bli att sticka dit. Så istället för brädan tog jag med mej kameran och fotograferade mina åkande, vilande, arga, glada och klättersugna kompisar. Det var en fin kväll.

Foto: Kim Ång

5 kommentarer:

Gredi sa...

Jag gillar alla dina bilder!!! Jag gillar komposition och färger – nice work Robert! Du har hittat en väldigt bra modell – Linus (mest gillar jag bilder när han är förbannad och den andra med cigaretten). Hoppas att du kan följa honom resten av livet – det skulle vara kul se honom om tio år…=)
A men jag en fråga – du vet vi pratade om copyright en dag… Och min fråga är: ”Du har inget namn på bilderna… Vart har försvunnit de?". Jag är lite förvirrad (i klassbloggen har du ju på alla bilderna, men varför inte i din blogg)…=)

P sa...

Tack du, Gredi :) Fast jag måste förtydliga - det är inte Linus som är arg och röker, det är Kim.

Och angående copyrighttexterna så har jag inga här på bloggen eftersom allt jag lägger upp här är mitt och då behövs det egentligen ingen copyrighttext. För den största anledningen till att jag har det på klassbloggen är för att jag vill ha lite gratis marknadsföring där. Där är det så många som lägger upp bilder och då kan man försvinna i bildvimlet, och då hjälper det att ha texten på bilden - då är det lättare för folk att lägga namnet på minnet.
Först på andra plats kommer mitt skydd ifrån bildtjuvar.

Tack för kommentaren, Gredi :)

s sa...

IIH, det är inte så långt kvar nu :D. Spenande.

Jag tar mig förresten dit på egen hand, hälsa mami det.


(Typ alla bilder på Kim är bäst :))

gredi sa...

Oih Robert…sorry!…=) Jag vet inte hur jag lyckades blanda ihop Linus med Kim – jag ber ursäkt, John Roberto…=)

s sa...

Fast såhär i efterhand är nog ändå bilden på Mats när han hoppar min favorit :). Bild nummer två uppifrån.