Örat och det där huvudet.

På allmän begäran lägger jag upp ett inlägg här och nu. Jag är dålig på att uppdatera just nu i dessa dagar, men som jag nämnt tidigare ska jag försöka klämma ur mej några inlägg när alla förberedelser inför utställningen är över.

Tro nu inte att jag är sur över att folk klagar på att jag inte uppdaterar bloggen - jag blir snarare hedrad och glad(...och så får jag lite prestationsångest). Jag trodde inte att jag hade så pass många trogna läsare. Så jag vill säga ett litet tack till dej som läser...det sporrar verkligen.

Nu måste jag in i mörkrummet igen, men jag lovar att jag ska försöka spotta ut något inlägg till i helgen. Vad det blir vet jag inte själv, men någonting blir det iallafall. Ha det bra så länge och hoppas att inläggstörsten är någorlunda släckt.

8 kommentarer:

s sa...

Wehehej :D. Vilken spännande. Fint med det mörka och det ljusa och att man inte riktigt fattar var skärpan ligger från början. Förresten så sitter jag för tillfället på tåget hem från pappa. Jag smsade dig, men om du nu är i mörkrummet så är det förståeligt att mobilen är av. Call me when you have time :). Nu har jag en rapport att färdigställa...

Anonym sa...

Jag hörde ryktas om att du gjort bilder på mig ;)

Ha det bra och väx inte fast i mörkrummet bara.

Lycka till med allt med utställningen!

//Malin H

Anonym sa...

Jo, jag vill bara tillägga att bilden här är riktigt bra!

//Malin H

DrPetter sa...

Mysig softhet på främre delen av bilden.

Om du undrar över besökare kan du ju prova att installera en räknare. Statcounter (törs inte skriva url, då spamlistas nog min kommentar) har en ganska smidig gratisvariant - bara ett par klick och textrutor så är det klart, finns till och med specialinstruktioner för blogger.
Jag har kört med dem på min hemsida i åratal, och provade precis att fixa en på min nyfräscha skissblogg (fast har inte verifierat att det funkar än... jag undantagslistade min egen ip för att få mer rättvisande siffror).

P sa...

s: Mmm, och det är lite roligt att det är solljus som lyser på mej, och ändå kan man uppleva bilden mjuk, trots det hårda ljuset.

Malin H: Jag håller på att förbereda dom bilderna för publicering på klassbloggen någon gång under denna vecka. Det har varit nödvändigt att fråga olika månniskor som varit med på bilderna om det är ok att publicera etc., men snart så :)

Tack för kommentaren om bilden också. Jag är väldigt nyfiken på VAD det är med bilden som får dej att säga att den är riktigt bra...berätta gärna :)

DrPetter: Jag har faktiskt statcounter, men jag menade bara att jag blev så förvånad över att folk faktiskt sa till mej att dom ville se uppdateringar :)

Anonym sa...

Ja, vad det är jag gillar med bilden... det är en väldigt ärlig bild för det första. För det andra så är det en bild som upplevs så där lugn men med ett stänk av vemod. Lite som om att man tömt sig på känslor och man känner sig så där tom, fast på ett positivt sätt. En bild som jag också gärna vill kalla "nära avstånd" - du vet Anders Petersens bok med den titeln. Jag tror du förstår hur jag menar med det.

Bilden är mycket "du" och det är en ärlig bild med ett vemodigt lugn med en tomhetskänsla som är nära men ändå med ett avstånd. Ungefär så känner jag. Och som sagt, jag gillar bilden. Hoppas min kommentar inte flummade ut för mycket ;)

Ps Kommer ev med på torsdag!

//M

Anonym sa...

"en tomhetskänsla, en känsla av nära men ändå med ett avstånd" skulle det stå.

:)

//M

P sa...

Tack så mycket för den utökade kommentaren! Uppskattas mycket :)

Tyvärr kommer jag inte vara i skolan på torsdag eftersom jag åker till Stockholm :/ Men jag hoppas vi syns bågot framöver iallafall...lycka till med bostaden i Mullsjö!