Åter på plats.

Nu är jag tillbaks i Stockholm efter en julhelg med tillhörande nyår och mat i massor. Fast jag har inte bara fläskat i mej en massa onyttigheter, utan jag har varit lite fickkreativ också. Med det menar jag att jag kommit på en massa idéer som jag inte satt i verket under ledigheten, utan istället plitat ner i min anteckningsbok för att kunna ta itu med dom när jag är oledig igen. Vilket borde vara ungefär nu.

Jag tänker inte säga vad som är i görningen, men jag siktar på att kunna visa en eller två av uppskrivelserna innan månadens slut.

Tills vidare, gott folk!

7 kommentarer:

ellda sa...

Det är så underbart att läsa dina inlägg, tror inte att det gått ett inlägg utan att jag tränat smilbanden lite:)
Och det här inlägget är inget undantag!:)
Som jag sagt tidigare så blir ajg glad av att besöka det här stället och gör det så ofta jag hinner!

Gillar bilden, den känns väldigt DU!:)

Hoppas att det inte dröjer för långt in på året innan vi träffas, jag saknar att lyssna på dina poänglösaunderbaraskämt!:)

Kram på dig du!
Gotlänningen

P sa...

ellda: Vad härligt att du blir glader...det är peppande, ska du veta :)

Vem vet när eller var vi råkas...i Hälsingland, Stockholm eller kanske t.o.m. ute på Gotland? Den som väntar får se...men någon gång snart borde det bli iallafall.

frida sa...

Mysigt porträtt! Syns ju på långa vägar att du lyssnade på Glenn Miller samtidigt som du tog det, just hade jazzat runt huset och satt dig ner på ett bekvämt ställe? Redo att jäsa lite, med tekoppen i högsta hugg... Chillmode ON.

Ser fram emot det du har i görningen!!!
Och du, schysst profilbild! ;)

Anonym sa...

I wish not concur on it. I think warm-hearted post. Especially the appellation attracted me to read the whole story.

P sa...

frida: Hihi, lustigt att du kunde läsa ut bildens bakgrundshistoria på det sättet :)

Tack för profilbildproppsen, lite synd är det bara att den blir så krypig i detta förminskade format...menmen, petitesser!

Anonym: För några dagar sedan fick jag min första spamkommentar på bloggen. Det var en penisförstoringsreklam maskerad till en snubbes desperata personliga historia rörande hans otillräckliga lem.

I den kommentaren fanns en länk som jag inte vill att någon alls ska klicka på, så jag tog bort den kommentaren. Den här verkar dock lika harmlös som svårförstådd, så jag låter den vara tills jag listat ut vad den egentligen vill.

Choose one - making you better feeling.

Katti sa...

Det är något med den här bilden som gör den så himla gullig. Och skäggstubben, den knäppa (!) minen eller något annat påminner mig så sjukt mycket om något att jag går i taket för att jag inte kan komma på vad det är. Men hur som helst, charmigt :-)

P sa...

Katti: Jag kan nog bara säga tack här, och bocka mej djupt :) Hoppas du kommer ihåg vad den påminner om. Jag blir så nyfiken.