Screentryck.

Idag var jag med på en workshop på LAVA inne i stan. Det var första gången jag var där en längre stund och gjorde något kreativt, och det var faktiskt väldigt trevligt.

Egensydda plagg, pärlplattor och smycken gjorda av lite allt möjligt hängde på väggarna och pysslande människor satt här och där och påtade med sitt. Det blir nog att jag sticker dit någon gång om inte alltför länge och ser vad jag kan hitta för maskiner, verktyg och tekniker som finns tillgängliga för att underlätta mitt fanzinemakande.

Trycket på tröjan är den nya loggan för Robe Garden. Jag har tänkt att göra ett screentryckt omslag till själva tidningen, mer tröjor och även några affischer i begränsad upplaga framöver. Men allt det är senare projekt som tyvärr måste ligga och vila ett tag. Men dom kommer.

Och Terje får ursäkta det stängda ögat.

5 kommentarer:

Mika sa...

NAJS

P sa...

Ela?: Det är svårt att veta hur man ska tolka ett ord med bara stora bokstäver på sättet du skrivit. Skulle det ha varit ett utropstecken efter hade man kunnat läsa det som ett skrik, men här blir det typ ett konstaterande - fast utan avslut.

Jag märker själv att det här är en onödig sönderanalysering av din kommentar, och jag försöker inte klanka på ditt korta och kärnfulla meddelande , jag kände bara att jag ville skriva något mer tillbaks än "Tack." :P


Hursomhelst: TACK

Katti sa...

Du är så kreativ att jag inte förstår hur allt får plats i ditt huvud! :-o

ellda sa...

Det är konstig hur hjärntvättad man kan bli på ett år. Det första ajg tänkte på när bilden kom upp på min skärm var, har han verkligen ögat stängt!;)

Jag håller med Katti. Enda anledning till att ditt huvud inte sprängs av kreativa idéer och finurliga lösningar måste vara att du skriver ner/upp dom i din (käraktäristiska) bok...

Kram på dig från Gotlänningen :)

P sa...

Katti: Jag tror faktiskt att det kan ligga någonting i det Mariell säger, för ibland när jag ska sova och jag hamnar i det där konstiga tillståndet som är mellan vakenhet och sömn kommer jag på skitbra idéer eftersom tankarna flaxar så fritt. Då är ofta min vakna sida så pass vaken och blir peppad av det där så att det inte låter mej somna, utan piggar upp mig nog så att jag kan skriva ner det i boken. Sen kan jag somna med gott samvete och tänka vidare där nästa morgon, utan att ha förlorat några snilleblixtar.

Men det är nog en nackdel att skriva ner allt också, för då finns det så himla mycket idéer som jag måste välja mellan när jag ska portionera ut den kreativa energin, men hellre det än att jag känner mej skitsugen på att göra något men inte har en bra idé alls.

ellda: Hihi, nu är det bara att vänta och se om Terje gör sej till känna här i kommentarerna...han kanske har tänkt samma sak ;)

(Se överststående svar för respons på din kommentar)