Två vita katter.

Den här bilden hittade jag av en slump på hårddisken för ett tag sedan när jag höll på att rota runt i mappröran efter några andra bilder. Den är tagen på Östernäs i Ljusdal i början på juli förra sommaren och jag börjar tänka rätt mycket när jag ser den.

Först och främst kommer minnet från den varma sommarkvällen tillbaks, men nästan mest undrar jag om sågverket överhuvudtaget kommer vara kvar när jag återvänder till Ljusdal? Med farten dom rivit hittills är det väl inte så stor risk, men man undrar ju iallafall. Och vad har hänt med dom två vita katterna som man oftare och oftare kunde se inne på området under sommaren? Har dom övervintrat där, eller har dom kilat vidare (i någon av dom båda betydelserna)?

Ja, det där är alla saker som jag får försöka ta reda på när jag kommer hem igen. Just nu är det mer aktuellt med en långpromenad i vintersolen. Det är tamejfan friluftsdagsväder här och det kan man ju inte riktigt sitta bort, eller hur?

7 kommentarer:

Sophie sa...

ÅH, katterna! Hade jag nästan glömt, även fast jag tänkte på din stol med katt-tributen och hela stolutställningen senast igår.

Hälsa snön och pussa katterna från mig. Jag saknar dig.

Anonym sa...

Jag gillar bilden, fast den ter sig lite abstrakt i mina ögon.
Jag har ju inga minnen att knyta an till när jag ser bilden, men den gör mig nyfiken. Vill liksom veta allt den kan berätta...

Hoppas att både katter och sågverk finns kvar när du återvänder till Ljusdal!

Kram Gotlänningen

hannes sa...

Tjena R mac P! Har du gjort någon liten edit sen vi var i bollnäs och flängde runt på rullbrädorna? Du ska ha propps för bloggen! Sjukt inspirerande! Ha det gött! //Hannes

P sa...

Sophie: Ja, och samma kväll som katterna var det även axelburstningen på borrbadet :P Hälsa snön och katterna I will :) Snön håller på att droppsmälta nu förresten, samtidigt som det hörs fler och fler fåglar. Det är nog ungefär nu som alla vårfetischister kommer börja tro att "Våren är här!!!" varje gång solen tittar fram. Jag ska hålla utkik efter sandaler och shorts på tuben ;P

Miss you too.

Gotlänningen: Mja, fast lite meningen var det att den ska vara abstrakt, så jag väljer att ta det som en komplimang :P Och förresten - ser du den andra katten?

Hannes: Tjo hästus! Nja, någon färdig edit har det inte hunnit bli än, men jag har börjat bunkra material för att göra en liten snutt med skateboardåkning och annat som vi ägnat oss åt under åren. Dock kommer det dröja ett tag innan den blir klar för att visas. Just nu lägger jag nämligen högsta prioritet på att jobba med mina arbetsprover till Serieskolan. Dom ska in i början på april, så efter det kan jag slappna av någorlunda och pilla på annat. T.ex. videoredigering då.

För jag har inte glömt. Icke då :)

Anonym sa...

Det var menat som en komplimang, så du tar det alldeles rätt:)
Nej jag gör ju inte det..., men en dag... då kommer jag hitta den;)

Kram Gotlänningen

Fredrik the motherfucker sa...

Nedu, dom har rivit stället vi brukade skata i för någon vecka sedan. Surt värre.

P sa...

Freddy the Fuck: Suck...nu är det nästan så att jag blir en aning sentimental. Det var då fan att vi inte gjorde den där grillplatsen eller ravet på Sågen som vi drömde om förra sommaren. :(.

Surt värre var väldigt bra uttryckt.