Julafton.


Nu släpps det allra första avsnittet av "Rob & Bobs Podradio" - ett radioprogram som kretsar kring tecknade serier, pubertal humor och allmänt skitsnack de båda programledarna emellan.
I detta avsnitt får vi bland annat följa med radarparet Rob och Bob när de besöker den årliga Bok- och biblioteksmässan i Göteborg där de bränner veckopengen på serieböcker, blir fulla på releasefester och går vilse i den svettiga folkmassan på mässgolvet. Dessutom bjuds det på recensioner av Loka Kanarps och Carl-Michael Edenborgs "Hungerhuset", Mats Jonssons "Mats kamp", dialoger kring serietecknandets ljuva hantverk samt svaret på frågan om vilken sport Kenny Bräck sysslar med.

Detta avsnitt gästas av Anna Åhlén, serietecknare och illustratör."Rob & Bobs Podradio" är gratis att ladda ned, och får gärna spridas vidare. För mer information, besök www.robochbob.se "Rob & Bobs Podradio" är producerad av Robin Larsson, Robert Pettersson och Linus Olsson. Ledmotivet är producerat av Linus Olsson och Robert Pettersson. © 2011.

2 kommentarer:

Henri sa...

Oj, vad ni bjuder på gott! Behöver ni en gästserietecknare med en mumintrollsröst nån gång så vet ni (kanske) var ni hittar en... Gillar bilden från bokmässan också som tusan. Ingemar blev ju porträttlik!

Robert Pettersson sa...

Henri: Till nästa avsnitt (som vi ska samla material till bl.a. under SPX) kan det ju kanske vara på sin plats att flika in dig någonstans. Vi får prata om det ju mer tiden går och programmet börjar kristalliseras.

Jag tackar å min och Robs sida för bildgillandet :) Jag undrar om Ingemar håller med om sin likhet... Jag ska fråga honom!