Tredje advent.I sensomras, då mitt sommarlov höll på att ta slut, ville jag göra något riktigt maffigt på graffitiplanket som står hemma på familjetomten innan jag flyttade ner till Malmö igen för att studera det andra året på Serieskolan. Jag ville göra något som var så pass genomarbetat att det inte skulle göra något om det skulle sitta kvar i ett halvår under den inte lika målarvänliga vintern.

Jag förberedde mig med färgen jag behövde, trevligt sällskap i form av vänner, en någorlunda bra vädervald dag, samt en sällskapande bror som gjorde det berömvärda arbetet med att filma i stort sett hela den 6 timmar långa processen att gå ifrån rollad yta till färdigsprayat motiv. Alla snygga kameravinklar och spexiga diverseklipp är alltså hans förtjänst. Det jag stått för är, förutom själva målandet, redigeringen och klippningen av allt råmaterial som Tomas slevade ihop.

Som det är nu är jag fortfarande så pass nöjd att det känns lite gruvsamt att tänka mig att jag kommer måla över den någon gång under nästa år, men med lite tur kommer kanske färgen att börja bubbla upp och spricka sönder under vårkvisten. Hittills har den dock klarat kylan och höstvindarna bra och passar ganska bra in i vår snöiga trädgård. Eller vad sägs?

6 kommentarer:

Sling sa...

Att få kolla på den här var förbanne mig en mycket fin liten julklapp! Stort tack ska du och bror din ha! Jag hoppas att det blir fler såna här filmer i framtiden.

Robin Larsson sa...

Du är CHÄÄÄF, Robert! Mina reaktioner på klippet: "UH! UH! UH!". Och det är mitt liv dä, se.

s sa...

haha det ser ut som att du ba fuck yeah NU KÖR VI och går in för världens fight. fett yo!

Robert Pettersson sa...

Sling: Jag hälsar dina uppskattningsformuleringar vidare åt min broder. "Julklapp", säger du...jag väljer nog att kalla det för "adventsklapp" om jag ska vara petnoga ;) Hursomhelst - om du gillade adventsklappen hoppas jag att du kommer gilla den riktiga julklappen från mig och min bloggs sida. Se inlägget från 24:e december för att se vad jag menar.

Robin Larsson: Jag undrar om dom kommer att läsa det du just skrev. Och jag undrar också om dom reagerar genom att bli skrämda eller stolta (Läs: Slaka eller Kåta).

s: Jag ba' slänger tröjan och går in och nitar dom jävla skinnen som Kung Conny - MMMMMMNH!

Anonym sa...

Snyggt, duktig du är! God Jul, hälsa Anna :) Kram från Mikaela G

Robert Pettersson sa...

Mikaela G: Tack-o-tack! Hälsningen är hälsad, men eftersom jag för tillfället är en geografisk Hälsing kanske det kan vara en idé att styra upp en påhälsning. Vad sägs?