Nyårsafton.

Så var det dags igen. Ett nytt år ska börja, och som vanligt antar jag att det kommer att kännas helt ospeciellt, förutom att det kommer bli svårt att vänja sig vid att skriva "2012", nu när muskelminnet precis vant sig vid "2011".

Men men, inte är det nya året helt av ondo. Det ger en ju anledning till att blicka tillbaks över vad som hänt, så här kommer en punktlista med dom mest minnesvärda saker jag varit inblandad i.

(Med tanke på den här bloggens kreativa profil skippar jag att nämna alla trevliga saker jag gjort med människor jag umgåtts med under året, utan fokuserar istället helt på olika kreationer. Inget ont menat - Ni är sketahärliga typer allesammans.)


Jag vet inte hur jag ska lyckas överträffa dessa saker, speciellt med tanke på att dom flesta var debuter av olika slag, men jag har mina små planer över vad som kommer hända under det kommande året som med säkerhet kommer vara skoj att genomföra och förhoppningsvis även för er att ta del utav.

Så tack för all respons ni läsare givit genom skrivna kommentarer, smussliga mail och muntliga gapningar. Jag uppskattar dom alla, så fortsätt gärna att höra av er och klicka i dom små "tycklådorna".

Tack för mig och gott nytt år!

  2 kommentarer:

  Henri sa...

  Ja, det låter som ett svåröverträffat år onekligen... Men med så många dörrar som nu står öppna, eller åtminstone på glänt, kan du nog göra 2012 ännu grymmare. Ser fram emot att följa hur det går. Gott nytt år!

  Robert Pettersson sa...

  Henri: Jadu, om det halvår jag planerat framåt kommer att gå i lås är det mycket möjligt att det här året kommer att braka loss minst lika högt (för då har jag ju ett halvår till på att dåra vidare med ännu fler kreativa saker!).

  Ska bli ruskigt kul att få plöja dina släpp också :)