Raster och skrynkel.

En liten ritupdate här komma. Hoppas det mättar en liten stund. Jag har inte ritat nånting seriöst på sista tiden, men det här är en sammanställning av ungefär det jag plitat ner den senaste veckan. Det översta gjorde jag igår när jag funderade på eventuell t-shirtdesign med en handskriven "Klistertraktor"-logga. Egentligen var det inte tänkt att hammaren och texten skulle vara tillsammans, men dom passade rätt bra, så det fick bli så åtminstone här på bloggen.
Vad tycker ni som läser - bra eller anus?

Late night scribbling från i fredags. Jag och Linus satt och ritade i köket på internatet i Forsa när dom andra inneboende kom in och snackade och flamsade ibland oss. Jag skrev även en kass liten dikt i all den galna röran. Har för övrigt inte lagat scannern, men jag tycker det blir rätt fint när man tar med själva lappens skrynklighet också.

Och så till sist nån slags afrikansk mask eller hårig superhjälte eller nåt. Brun och rastrig är han iallafall. Nu upptäckte jag precis att det här lilla inlägget som inte skulle ta så lång tid har dragit ut väldigt mycket mer än vad jag trodde. Så nu måste jag sluta snacka här och börja skriva om några fotografer till ett arbete som ska lämnas in imorgon. Jag beklagar det relativt ordtunna inlägget, men så måste det bli ibland...herrå!

3 kommentarer:

s sa...

Fint :). men... ANDERS FORSELIUS SIDAN 38 I LJUSDALS TIDNING (kom idag), is väry lik Anders Glynn. YOUR ANDERS :).

P sa...

Har kollat i tidningen och jag nickar instämmande...han är en riktig sexbomb. :P

s sa...

Erkänn att du gillar hans grova haka extra mycket :D.