Årshår.

Jag hade lite svårt att bestämma mej om jag skulle ha färg eller svartvitt på den här bilden. Jag bestämde mej till slut för att köra med svartvitt för att behålla det temat som jag omedvetet har kört dom här senaste inläggen. Motivet är mitt hår den tjugosjätte juli förra året.
Jag har planer på att göra en fotobok om mitt hår och hur det växte ut under året som gick efter jag rakat mej helt kal på huvudet. Om allt går som det ska är boken färdig under januari. Om det finns folk som är intresserade av att köpa den så är det bara att säga till. Jag vet inga priser än och kan ännu inte visa upp några förhandstittar, men när jag kan det så kommer det upp här.

5 kommentarer:

Anna sa...

Vilken underbart tokig idé! Väldigt robertig eller hur jag ska säga - i vilket fall som helst så är det en stor komplimang.

Och tack för din fina kommentar på mitt inlägg. =)

s sa...

gör nåt av alla utskrifter först :). och lägg inte bara upp foton här. och ge mig en tidning som jag kan ge till sofia. hinner jag förresten träffa dig innan jul eller? och vadå "årshår"? det är väl ingen speciell dag för ditt hår idag? aggro-jag.

s sa...

okej, eftersom att klockan var ganska mycket när jag skrev förra kommentaren så kan jag säga att jag nu, vid den här tiden, fattar "årshår"-grejen :p. fan, det blev lika rörigt nu med. men äh, du fattar.

Anna Banana sa...

Jag kom på idag att du ju kunde göra en "Terje" - fota ditt hår varje dag.

Boken kunde du ju sedan kalla får "hÅret", mwhahahaha.

P sa...

Anna: Det är just det jag gjorde! Fast jag fotade inte varje dag, för när det gått nån månad syntes det inte så stor skillnad, men då gjorde jag varje vecka istället. Så när man tittar i boken kommer man kunna göra en sån där "blädderanimation" och se håret växa ut ;)
Tack själv för kommentarerna :)

Sophie: Jo, vi skulle kunna ses nån dag framöver här i veckan...vad sägs om torsdag? Då kan jag ha en tidning färdig och så. Utskrifterna borde jag fan göra nåt av...kanske limma upp dom på olika ställen och sedan fota dom och göra en håranimation baserat på dom bilderna? Fast då borde jag göra en svart ruta över ögonen kanske...hmmm, tål att tänkas på :)
Och ofoton kommer nog i nästa inlägg! Hej då, "Rör-Maja" ;P