Senap.

Det är en lite halvgammal bild som jag lägger upp här ikväll. Den är ifrån den åttonde november och var till våran veckohängning i skolan där alla i klassen har en bild på ett visst tema. Den veckan var den första med ett tema draget ur en låda som vi har. Självklart blev det ett av mina förslag(eftersom det bara var jag som hade haft tråkigt nog att lägga i lappar) och nästan alla hatade mej efter det.
Men jag tyckte det var rätt kul och nöjd med min bild blev jag också. Lite öm i näsborrarna, men nöjd. En bonus var att Mr. Mustard Monster, som jag döpte honom till med titelutskrift-ansvarige hängande över axeln, ser lite ut som en turtle i huvudformen - och turtlar är ju aldrig fel.

Glad tredje luckan-dag på er läsare!

3 kommentarer:

AKP sa...

Vi hatade dig inte ALLS!
Det skulle vi aldrig göra!
Du är ju lätt den bästa killen i klassen ;P :D
hihihi
temat var SKOJ!
Ingen hatar- alla tycker om varann på Forsas Fotolinje =D

s sa...

asså.. den här bilden är bara så jävla ful ;p. den är rolig, men ful. typiskt dig också. har du gjort tändarna vitare eller nåt?

P sa...

Vadå ful? :P Inte estetiskt tilltalande, äcklig eller hur menar du? :b Och ja, jag passade på att göra tänderna skitvita när jag kunde, för jag ville att han skulle se så monstrig ut som möjligt och då passar det bättre med bländvita bautagaddar ;)

---

Åh, tack för orden AKP :) Jag hoppas att du kommer till skolan nu till veckan, för det har känts lite tomt när du inte kommenterat min och Aylas mat t.ex. ;P Och så får du ju inte missa Anders Petersen! :D