Måsen och Sophie.

Den ondskefulla måsen tittar på mej från det några år gamla negativet som jag scannade in idag. Kornig och dammig sitter den där i gymnasieskolans studio med felsynkade blixtar och kass backdrop. Den är besviken.
Jag har misslyckats med min tänkta julkalenderuppdatering här på bloggen med ett inlägg varje dag, men jag ska försöka väga upp det på något sätt. Jag vet bara inte exakt hur. Men oroa er inte - jag tänker fortsätta så gått det går i den takt det är möjligt.

Till att börja med ska detta inlägg få några nya, fräscha bilder som kompensation.

Det här är några bilder jag gjorde till en uppgift i skolan. Det jag skulle göra var att avportättera några av mina vänner med en gammal Hasselbladkamera(mera bilder och presentation av kameran kommer inom kort). Det här är bilder från när jag var hemma hos Sophie och fotograferade henne under tiden hon ägnade sej åt sin nuvarande favorithobby - stickning.
Det var bland dom första rullarna jag överhuvudtaget fotade med den kameran och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med bilderna och är väldigt nyfiken på vad andra tycker, så kommentera gärna innan du klickar iväg.

6 kommentarer:

frida sa...

Skitfina bilder tycker jag :D Mysigt ljus, mysigt med svart-vit och mysig sophie. Syns att det är rövbra kvalitet med den där kubformade räcerbladarN också! :)

s sa...

Jävla måsen! Fattar inte grejen med den egentligen... ;p. Men de andra bilderna är fina iaf :). Blev det inget av bilderna du tog i sängen förresten? Jaja, är nyfiken på de andra bilderna på gräbbsen! Håller för övrigt med Frida ;).

P sa...

Till Frida: Tackitack! Skojigt att du gillar :) Jag antar att du läst min kommentar på din blogg innan du läst den här? Om du inte har det - läs den så kan du svara sen :)

---

Till S: Nä, det är väl inte sådär asmycket tanke bakom måsen egentligen, men jag ville skriva nånting om den iallafall ;P Bilderna från sängen med surfningen har jag inte skickat eftersom dom inte blev lika bra som dom jag skickade, men om du vill ha dom också kan jag fixa dom, men då måste jag trixa med nivåer på dom och göra dom raka etc. Men vill du ha dom fixar jag fram dom :)

Och bilderna på "gräbbsen"(;P) tänkte jag lägga upp när jag frågat dom om lov. Det är säkert lugnt, men återigen - det är schysstast att fråga innan(som jag gjorde med dej).

Nu ska jag skriva ut min önskelista och ge till mamma och pappa...baj! :)

AKP sa...

Tack =))
Ja snön är ju liksom en stor del av naturen nu..
och är man naturmupp så är man ^^
Japp vi ses i skolan, idag =))
Fast, hmm på tisdag?
Ja ja, du kanske är hemma idag =)

AKP sa...

haha lite fel blev förra kommentaren :P
Blandade ihop den med en annan..
så glöm den bara :P
iaf det du inte förstår av den!
haha

Moster sa...

Mmm, Robert (eller Mobert), helt underbara bilder i det här inlägget. Vet inte varför jag inte kommenterat och sagt det förut, för det här är typ femte gången jag är inne och kikar på det.

Annars? Två ord, Robert. Två ord.

Uppdatera. Mera!