Röd. Grön. Blå.

För knappt en månad sedan var det vernissage för utställningen "Var så god och sitt!" som jag var med i. Jag hade haft väldigt roligt med förberedandet av utställningen, trots många sena och myggbitna kvällar innan själva invigningen. Det var en väldigt trevlig tillställning med fint väder, bra musik och trevliga människor. Mycket lyckat, helt enkelt.

Själva utställningen var lika spridd som verken som ställdes ut. Dels fanns det saker på gården som omgärdar det vita huset man kan se i bakgrunden, dels inomhus i gamla stallutrymmen och även här, på åkern precis intill, fanns det ett verk för att locka in folk ifrån "stora vägen".

Mitt bidrag till det hela var en stol byggd av gammalt skräp och skrot. Det var många besökare som inte vågade sätta sej i den, men till min stora glädje var det iallafall många obrydda små barn som glatt klättrade runt på den och rotade i bråtet som låg runtom.

Alla verken var till salu och vad jag förstod så var det en del tavlor och annat som var mindre skrymmande än stolar som såldes under utställningens första dag. Min stol blev inte såld varken på vernissagen eller efter, men det gör ingenting, för just nu är den hemma hos mina föräldrar och gör det den är bäst på - står och skräpar.

2 kommentarer:

frida sa...

Hallå där!!
Här råkar man in i tre fina inlägg på och och samma gång. Wooh! :)
För det första så tycker jag att det känns väldigt skönt att du kan intyga din odödhet. Så jag får det bekräftat liksom. Andrahandskällor är ju överlag osäkra och opålitliga...
För det andra så hoppas jag att du har det jättebra i hufvudstaden, Linus och sophie har berättat lite och det låter som att du hade något trevligt på gång där med en vegetarisk restaurang.
För det tredje så är det lite småtomt ute i trädgården när alla stolar rymt. Min mormor saknar din stol speciellt, "Så fräck!". Och det var jätteroligt att du fotade på vernissagen! Är spekulant på att deläga de där bilderna.
För det fjärde så hoppas jag att du har det skiiiiiitbra i fortsättningen också, och att det kommer hända roligheter.
Och för det femte: SchyssSta WhiteheadssSs.

Puss och Kram! Ta hand om däää.

P sa...

frida: Hej på dej du, dubbelutropsteckeninledaren! Skoj att du gillade "vithuvena" :) När jag läste "...det känns väldigt skönt att du kan intyga din odödhet." fick jag en väldig lust att rita ett zombiesjälvporträtt ;b Jag tror att jag ska göra det någon dag då jag inte är så färdigritad som jag är nu :) Jepp, jag knegar för tillfället på ett ställe på söder som heter "Hermans"...mycket trevligt plejs, vill jag påstå. Prova gärna :) Vill du veta detaljer är det bara att fråga.

Hälsa till mormor att jag uppskattar hennes saknad. Hon är en trevlig prick :) Och bilderna skramlar in på din mail snart.

Tack för lyckönskningen...jag hoppas att livet där hemma tuffar på som det ska och att ni inte sumpar dessa sista veckor innan skolan börjar, utan pissöser ordentligt! ;)

Ha det rock! Vi syns framöver när jag kommer hem(när det nu blir).