Stress.

Här kommer ett kort inlägg. Jag ska på jobbet om ett tag och har fortfarande saker kvar att förbereda innan jag kan dra, men ville lägga upp en bild innan jag sticker. Själva bilden är ett försök till att få till något som liknar solarisation på digital väg.

Nu måste jag göra klart matlådan. Illa kvickt.

4 kommentarer:

ellda sa...

En helt sjuktgrymtcool bild!
Du är så underbart kreativ Mobert! hur har du gjort? asså de e så dö häftig att jag tappar tungan... (får inte fram ord...)

Kram på dig och hoppas du hann i tid till jobbet;)

Stella Huber sa...

Efter Mariells inlagg sa kanske mitt inte later lika storslaget :) .... men jag tycker bilden ar cool och haftigt att du experimenterar.... Det ska jag ocksa gora under dethar aret. Det verkar som det blir mycket analog teknik har pa ostra grevie, mer utrymme av den varlden vilket jag tycket ska bli jatekul... hoppas bara inte jag ar jattesamst eftersom jag ju mest hallt pa digitalt pa forsa :)

KraaaaaaM!!!

P sa...

ellda: Tack, Mariell :) Jag tänker inte säga exakt hur jag gjort, men jag kan säga att om du läser på hur solarisation fungerar och sedan donar lite med lager i Photoshop och provar att leka med att ändra blandingsläge(tror jag det kallas) till "Multiplicera" och andra saker så kan du nog få fram liknande resultat...lycka till! Och jag hann till jobbet, förresten :)

Stella Huber: Vad skojsigt :) Lova att du ser till att lära dej att digitalisera dina kopior och lägga upp dom på bloggen så att jag (och alla andra) får se dom...för det vill jag. (...och alla andra också ;)) Kram på dej, yrhåret!

ellda sa...

JA, Yrhåret det vill vi! Så lär dig det! ;)