Jag är inte död.

Jag lever och sparkas. Även om det inte märks här på bloggen.
Det har varit stora och gapande hål mellan uppdateringarna här, och det dels på grund av att jag håller på att komma igång med allt som att ha ett eget boende innebär och dels på grund av att modemet brann upp förra veckan. Men det är fixat nu, så förhoppningsvis kan det rulla på lite bättre här i framtiden.

Tidigare har det varit rätt osäkert hur och var jag ska bo här i Stockholm men idag har jag fått bekräftat att jag får stanna kvar där jag bor nu i åtminstone 6 månader framöver. Det känns väldigt skönt måste jag säga. Så om allt går som det ska kommer jag få fast telefon, egen internetuppkoppling och hela den biten om ett tag.

Nu är det enda jag egentligen behöver oroa mej för är jobb. Jobbet jag har nu kommer slå av på takten framåt hösten/vintern, men jag kommer klara mej pengamässigt åtminstone två månader framåt, vilket borde vara tillräckligt för att fixa något helt nytt kneg eller något extra utöver det jag har nu.

Livet går med stor spänning vidare här i Stockholm.
Nu ska jag limma ett omslag på en bok och skriva ett till inlägg.

Bilden i detta inlägg är ifrån den första färgrullen jag fotade med Hasselbladaren. För övrigt ifrån samma tillfälle som dom här bilderna, så den bildintresserade kan läsa mer där.

3 kommentarer:

Granath sa...

Kul med uppdateringar på bloggen! Hör av dig om du ska till hälsingland, we miss you

Anonym sa...

Skönt att se att du lever Robert! :)) Är in i din blogg ofta och tittar - även om det sista tiden varit lite mer sällan då flytt och allt ligger över en... Men jag kommer hit då och då och kollar ;)

Ha det gott och en kram får du också!

//Malin Hellesø

P sa...

Granath: Skoj att det uppskattas :) Jag kommer nog tyvärr inte hem den här månaden, men någon gång under september eller oktober kommer jag definitivt hem någon helg. Vi syns då, jag saknar er med!

Malin Hellesø: Trevligt att ha en stammis ;) Jag kikar ofta på din blogg också, även fast jag inte kommenterar jämt. Jag hoppas att eran flytt flyter på problemfritt från och med nu...vad jag förstått har det inte varit det lättaste :( Här får du en kombinerad "Lycka till!"- och "Tack!"-kram tillbaks :)