Robe Garden #2.

Det är dags att announca: Jag ska göra en Robe Garden #2. Alltså en uppföljare till den serietidning jag gjorde som projektarbete i slutet av gymnasiet. Den ska vara färdig lagom till Small Press Expo nästa år hade jag tänkt. Pris eller sidantal kan jag inte gissa på än, men klart är att jag liksom den förra tidningen kommer göra handtryckta omslag och att den kommer vara i A5-format. Dom lösa planerna jag har just nu är att göra 100 handtryckta omslag och resterande exemplar från 101 och uppåt får ha kopiator-tryckta omslag.

Anledningen till att jag skriver det här redan nu ett halvår innan är, förutom det faktum att jag vill berätta om mina projekt, så att jag kan planera hur stor upplagan ska vara. Om man vill så är det fritt fram att förhandsboka nu, förslagsvis genom att skriva i kommentarsfältet här. Utifall man vill ha något speciellt nummer (mellan 11-100) kan man ange det också. Anledningen till att man inte kan boka 1-10 än är för att jag tänker pynta till dom lite speciellt.

Men nu ska vi inte gå in för mycket på detaljer. Tidningen finns ju trots allt inte än.

7 kommentarer:

ellda sa...

Kul att du har lite prjekt på gång!
Och en ny tidnig dessutom!!!:)

Jag får väl vänat lite då och se om jag kan få boka nr8 fram över...;)

Lycka till med tidningen och planerna p den!

Kram

Mikaela sa...

JAAAA va kul! :D Pax för några ex till Spinat

Anna sa...

Jag vill ha!

P sa...

ellda: Ja, du får vara beredd framme i April och hoppa på beställningslistan ;)

Kram och tack för lyckönskningen!

Mikaela: Ska ske, kapten! Vi kanske syns ikväll, förresten...jag ringer dej snart :)

Anna: Nu är det där mysteriet med vilken Anna det är som skriver igen :P Jag antar att det är "Hermans-Anna" eftersom det inte är länkat till Fantasium? Rätta mej gärna om jag har fel :)

Anna sa...

du har inte fel!

malin (morsan) sa...

Hej Robert!

Vad pysslar du med nu?
Idag hade jag Ayla och Gotland på besök... så kul.. Pratade om vad alla håller på med nu.
Läste om tidningen.. då MÅSTE jag få köpa ett ex, eller förresten 3 då jag även gav 2 till mina bröder av den första kommer du ihåg?

Kramar i massor...

P sa...

Anna: Vad skönt. Jag har börjat lära mej nu :P

malin (morsan): Just nu är jag halvt om halvt arbetslös och sitter och försöker få allt att gå runt som inneboende i ett rum i en lägenhet i Stockholm. Och så ritar jag och håller på en massa, men det hoppas jag märks :)

Jodå, 3 exemplar ska nog inte vara några problem att reservera...kram och tack för din intresseanmälan :)