Till Pia.

Sådär. Nu är jag tillbaka i Stockholm igen, ledbruten, sömnbristad och utschasad. Det är så jag blir efter en fullpackad vecka "på landet", tydligen. Saker ska göras oavbrutet och jag försöker på ett måhända lite motsägelsefullt sätt både slappna av och hinna med så mycket som möjligt.

Fast vad har man att förvänta sej när man moshat på en konsert och sedan sovit fem timmar, burit ett stort överantal väskor och påsar på tåget till Stockholm som gjorde mej åksjuk sista timmen? Jag får skylla mej själv, helt enkelt. Men det tänker jag inte göra, för jag gillade allt det jag upplevde på hemmavistelsen. Allt det positiva och allt det negativa som hänt gör bara att jag känner mej lite större än innan jag for ner. Och än är inte månaden slut.

Jag har tänkt sätta mej någon dag framöver och ta igen lite bloggande med fler nya inlägg, kommentarer och några avdammade gamla godingar, men just nu är det sängen som kallar efter en bit havreknäcke. Godnatt.

På bilden sitter fyra fåglar av den art som nästan blivit något av ett husdjur för mej sen några veckor tillbaks. Jag kom på dom i början av månaden när jag försökte komma på ett lätt och sparsmakat sätt att rita en papegoja på. Att rita flockar av dessa fjäderfän är lika härligt avslappnande som det är att rita andra typer av mönster som jag surrat om på senaste tiden.
Jag gillar dom små liven.

5 kommentarer:

s sa...

:). Jag ber dig att ha överseende med den röda backen som står i ditt rum. Det är mina saker som jag fan inte vet var jag ska göra av. Jag kommer på onsdag och då löser vi det där!

Katti sa...

Jag kommer att tänka på Djungelboken! Den gamla, mysiga filmen från typ 1800-talet :-)

Jag har ont om ord idag, men jag vill bara säga - än en gång - att jag gillar din kreativitet och ditt sköna sätt att skriva om den på!

frida sa...

Det var roligt att träffa dig lite! :D. Rappakalja och hjärnmos får fem av fem stjärnor.

ellda sa...

Jag håller med Katti, jag tänkte också på Djungelboken när jag såg dina pippisar! :)

låter trevligt att få se fler inlägg:)
Blir alltid lika glad när jag hittar ett, nytt inlägg alltså... ;)

Kram på dig min kära Mobert! :)

P sa...

s: Det är lugnt, det står inte så jättemycket ivägen ändå :) Men jag har inget emot att vi fixar undan den då du kommer hit heller ;P

Katti: Ja, just ja, den gamla godingen! Jag har tänkt att läsa/se dom "djungelböcker" som föregick Disneys som vanligt barnvänligare versioner. Tydligen ska dummingarna vara ännu ruggigare i originalet...måste se om jag kan få tag på ett exemplar att plöja igenom den någon mörk och regnig kväll framöver :) Och tack för dina "onda ord"; man behöver inte vara så förbenat tilltricksad med orden jämt. Ibland funkar det skitbra att bara köra pang på med vad man vill säga. Som nu - jag blir inte mindre glad av det du skrev bara för att du skrev enkelt :) Tack!

frida: Jag säger detsamma :D Nästa gång jag kommer uppöver skulle det vara kul om vi kunde testa och sitta och ha någon form av liten skrivverkstad. Typ en skrivmaskin, lite randiga papper och en sen kväll så kan det säkert bajsas ut en och annan dåligt sammanhängande, men härligt knasig novell :) Vi kanske syns i helgen då du och Mickiz kommer förbi också...hörs gör vi på något sätt iallafall. Rock on!

ellda: Vad kul att inläggen uppskattas, för jag har tänkt att jag ska ta mej lite i kragen och lägga upp flera gamla saker som jag hamnat efter med lite grann. Vi får se när dom dyker upp, men jag kommer förhoppningsvis hinna med några under September iallafall :)

Kram på dej med Mariell! :)