Månresan.

MÅN-RESAN OCH BEGNT OCH FILOP ?

DET VA EN GÅNG.EN KILLE SOM UNDRADE OM DE FANNS
LIV PÅ MÅNEN.OCH DEN HÄR I KILLEN HANN HETER BEGNT
OCH HAN FRÅGADE SIPN PAPPA OM HAN FIK OKA TILL
MÅNEN MED FILOP PAPPAN SVARADE JA...
BRA SVARADE BEGNT DÅ BESTÄLDE BEGNTS
PAPPA EN RYMD RAKET DEN KÅSTA $ 9000
OCH MÅN RESAN KÅSDADE $ 100 4000
OCH SÅ PAKA DOM SINA VESKOR OCHSÅ ÅKTE DOM
PÅ MÅNEN (kludd) FILOP HADE FÅT HICKA HICK HICKHICKK . . .
SEN ÅKTE DOM HEM $2123456789 SLUT HICK

1
Någon gång då och då händer det att jag letar någonting väldigt specifikt som ska ligga på rummet någonstans, men jag hittar det inte. Inte ens efter att letat igenom garderoben för andra gången har jag sett skymten av det jag är ute efter. "Den kanske ligger på vinden?" är en snilleblixt som brukar infinna sej förr eller senare. Fram med ficklampan, ner med takluckan, se till att katten inte springer upp och sen är det bara att ge sej av upp i det svala lagerutrymmet.

Efter en stunds letande och flyttande på kartonger är det snart glömt vad jag egentligen letade efter. Då har jag redan blivit slagen av nostalgin från en låda med gamla leksaker, bortglömda teckningar eller som här - en maskinskriven liten berättelse full med stavfel och bristande logik.

4 kommentarer:

Katti sa...

:) Man kan ju inte låta bli att le, trots huvudvärk och tentavärk.

P sa...

Katti: Hihi, vad fint att höra :) Ischlo, tentor lät inte så kul. Hoppas att du slipper plugga över jul iallafall...kan vara skönt att kunna sträcka ut sej och vila under julen, så att man inte behöver sitta krokig över ett skrivbord 24/7. Hur går det med dina studier nu, skulle du köra en termin till våren också?
Go' fortsättning på dej! :)

Anonym sa...

Charmigt!

P sa...

Anynom: Tack så mycket :) Det här riktar jag inte speciellt till dej som just skrivit detta, utan till alla som använder sej av anonym identitet - Jag är jättenyfiken på vilka som gömmer sej bakom dom anonyma kommentarerna. Skriv gärna ett namn, kryptiskt om du inte vill att det ska vara uppenbart för alla, men jag skulle uppskatta mycket om jag åtminstone kunde få en vink om vem som skrivit vad.

Kom ihåg att det inte är ett krav, men kom också ihåf att jag inte är särskilt farlig ;)