Fjärde advent.Så var vi framme vid den sista luckan i min adventskalender. Det som serveras denna söndag är ett litet smakprov på vad som komma skall. Vad sägs om lite katter och ägg?

Jag och brorsan har under en tid jobbat lite från och till med ett flashspel. Till större delen är det jag som ritat och gjort musiken medan Tomas stått för programmering och kompletterat delar av grafik och ljud. Det hela började i höstas under småflummiga former under ett besök hos släkten där en spelidé spånades och knådades fram, för att ta alltmer konkret form under årets gång. Jag tänker inte gå in på detaljer angående hur spelet fungerar nu, utan det får var och en upptäcka när det släpps. Just nu väntar vi på att någon sponsor ska nappa på spelet så att vi kan släppa det. Förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge.

Men det ska nog inte bli en särskilt tråkig väntan, det finns ju trots allt en massa jul att fira och snö att leka runt i.
Seså! Stäng av datorn, dra på dej täckbyxor och tumvantar och spring ut och gräv en snögrotta - ögonaböj!

3 kommentarer:

Stella Huber sa...

Hahaha!
Klockrent!
Jag försökte förstå logiken, men jag förstod inte riktigt skillnaden på de stora och de små kattetna.
Tyvärr regnar allt vitt bort, annars hade jag planer på att bygga mig ett helt snöhus idag.

Anonym sa...

Å, vad jag blev sugen på att gräva en snögrotta! Den korta period som vi hade mycket snö så kunde man visserligen gräva snögrotor om man först skottade uppfarten och smalade allti en hög. Men då var jag ännu inte tillräckligt bra i benet, är jag inte fortfarande, för att leka runt i snön :(
Och nu har snön dessutom försvunnit igen! Har ni mycket snö där uppe?

Kram Gotlänningen

P sa...

Stella Huber: Det kommer visa sej när du kan spelar det, jag lovar :)

Du får skvalpa ihop till en hög med påsar fyllda med vatten och bygga ett litet fort med det. Inte så stryktåligt, men måhända kul och gulligt iallafall :)

Gotlänningen: Uppe i Hälsingland var det knähögt där snön fått ligga orörd och temperaturer runt 25-30-trakten när jag stack. Jag har svårt att tänka mej att det är mer tropiskt klimat än på Gotland.

Kram och hoppas knät ditt blir helt och fint någon gång snart så att du kan ägna dej åt snölek innan vintern är helt över :)