Tredje advent.

(Klicka på bilden för att läsa serien)

Idag är det tredje advent. Det är luciasång och lussekatter på schemat och snön som kom igår har sakta smält bort under dagen här i Stockholm. Kvällen är långt gången och jag borde egentligen ligga och tryna nu, men det struntar jag i, för jag har haft otroligt trevligt dom senaste två timmarna då jag suttit och färglagt serien som är dagens luckpresent.

Med julmust, några lussekatter, lite extra russin vid sidan av och en otroligt bra NES-låt som sällskap har dessa övertidstimmar varit så värda att jag inte tänker klaga en sekund imorgon vid halv sex när jag står med sömnkusar i ögonen och värmer gröt. Jag har gått ifrån att inte gilla den här serien särskilt mycket till att vilja lägga upp den här och inte skämmas ett dugg för den.

Det kanske är lite av den där julkänslan som framme och trollar?

6 kommentarer:

Katti sa...

Ooooh! Varifrån får du allt?
Jag tycker serien är superduper… gullig? Att du ritar hur bra som helst vet du redan att jag tycker. Hoppas jag.

Kommentarkonversationer är förvirrande, men jag svarar här ändå. Nä, klarar jag tentan blir det inte en enda ofrivillig pluggminut under "jullovet". Och ja, jag tänker i alla fall börja nästa termin och se var jag hamnar. Det är ju bara franska, jorden går inte under om jag hoppar av :-)

Hoppas du gillar drottningsylt!

Och… Vi borde ägna oss åt något någon gång. Typ säga hej. Jag är en hemsk människa.
Men god jul till dig hur som helst! Jag hoppas det blir lite snö och tomtar och stämningar och sånt!

W sa...

Snyggt tecknat. Gillar stilen

Anonym sa...

Hej Mobert:)
Det var länge sedan jag kollade in här, länge sedan jag kollade bloggar alls. Jag känner mig inte speciellt pepp till något och vill bara sova. Men har ännu en del plugg jag måste göra färdigt idag, skolan slutar på fredag och allt skall va klart innan dess. Jag känner att även om ämnet jag skriver om är intressant så har jag ingen lust. Jag kollar bloggar och vill kommentera men har ingen lust till det heller. Samma när jag läser din blogg, men även om jag känner mig omotiverad till att kommentera så har du givit mig lust/kraft att fortsätta med min sista, viktiga, skoluppgift. Du är fantastisk på att inspirera Robert!
Tack för det!

Kram gotlänningen

Ps, jag gillade inlägget med Bengt och månresan:)

P sa...

Katti: Nu är jag lika smickrad som jag är upplyst om din åsikt. Och man får gärna tycka att serien är gullig :)

Drottningsylt är tillsammans med hjortronsylt uppe i toppen och brottas om sylternas förstaplats för mej, så att jag gillar det kan man lugnt säga ;)

God jul på dej med!

W: Tack :)

Gotlänningen: Du ska veta att jag blir sjukt glad av att höra sådana här saker. Att min möda, engagemang och nedlagda tid kan smitta av sej på och beröra någon annan är typ det bästa som min skit kan göra.

Tack för att du läser min blogg och berättar för mej vad du upplever...det betyder jättemycket!

Jag hoppas att din uppgift blev jättebra...God jul, Mariell!

s sa...

Varje gång jag ser den där bilden så tänker jag att det vore så jävla bekvämt om det här hade varit Facebook. Då hade jag bara behövt gilla den så hade allt varit klart. Men nu är inte det här Facebook (och glad är jag för det), så jag måste skriva en kommentar: FIN! osv :)

P sa...

s: Vad glad jag blir att min blogg inte bidrar till att försoffa ungdomen :) (Det känns som att jag har slipover och filttofflor på mej när jag skriver det här, vilken kan låta konstigt, men jag gillar det där gubbiga på något sätt. Fattas nu bara skägg och pipa.)