Ankomsten.

Idag landade det ett 230 kg tungt, underbart trycksvärtedoftande paket invirat i plast på Serieskolans trapp. Det var vår leverans av Serier mot rasism-böcker som kom från tryckeriet och mottogs med öppna och solvarma armar av mig här på skolan. Resten av gruppen hade förhinder vid själva inlastningen, men ramlade in allt eftersom och sniffade på omslagen och flapprade med sidorna.

Kort och gott har det varit en stor dag idag.

4 kommentarer:

Robin Larsson sa...

Och där har vi utan tvekan årets bild! Den är så fantastisk att jag börjar misstänka att den är iscensatt!

Robert Pettersson sa...

Robin Larsson: Det var faktiskt rätt svårt att få Dressman-fototeamet att lämna platsen efter jag lurat dom att komma dit och plåta mig, men efter en snabb länsning av klasskassan och en överenskommelse i form av att samtliga medlemmar i fototeamet fick ta en varsin av skolans Mac-datorer blev dom iallafall nöjda.

Det var en pärs, men värt varje vit skitdator.

Jonathan sa...

Nice one! När/var/hur får man tag på sin blaska? Lev väl!

Robert Pettersson sa...

Jonathan: Om inte allt för lång tid kommer det gå att köpa den online på Adlibris och i vanliga bokhandlar, jag kommer göra ett blogginlägg om det när det har hänt. Innan dess kan man antingen komma till SPX i Stockholm den 6-8 maj och köpa på den officiella releasen, eller så kan man träffa oss i redaktionen personligen och köpa ett exemplar.

Vilken Jonathan är det som skriver, förresten?