Påsklov.

Nu har det blivit påsklov här nere i Malmö och dom flesta av mina klasskamrater har åkt till sina respektive hemorter för att koppla av/röja loss eller vad dom nu har tänkt sig. Jag har dock fixat en nyckel till skolans lokaler och har tänkt lägga in en hög växel på mitt serietecknande för att kunna rita ihop så många sidor som möjligt till fanzinen jag ska göra klart till SPX.

Dels har jag ju mitt eget Robe Garden-fanzine som ska sammanställas, men det finns även ett par andra sidoprojekt som jag är mer eller mindre inblandad i. Under den här veckan ska jag bland annat sätta tänderna i den mycket roliga sysslan att göra omslag. Jag har listat ut teknik och färger, men ännu inget motiv. Om det blir en hög tjocka bebisar eller ett vidrigt vanställt ansikte vet jag ingenting om, det kanske till och med blir båda.

Vid närmare eftertanke låter det sistnämnda faktiskt som ett lockande koncept.

2 kommentarer:

Fredddan sa...

Du borde vara här och stå på brädan med mig istället! Har shredat loss hela veckan och det börjar fan bli ensamt. När kommer du upp igen din hedning? (:

Robert Pettersson sa...

Fredddan: Du, jag och telefoner verkar hittills vara en ohelig kombination, så jag skriver här lite kortfattat i väntan på att vi kan upprätta en fungerande telefonerisk kontakt.

Jag kommer preliminärt upp så sent som till midsommar, faktiskt. Ingenting är spikat än, men som tidigast kommer jag upp i början på Juni, men förmodligen kommer jag kunna få smidig bilflytthjälp av mor och far vid midsommar. Så då blir det åka av med los rullos brädos! Vi måste ju göra en tågturné längs X-trafiklinjen och skata i alla småhålor mellan Ljusdal och Gävle. Göra en liten skatefilm med det som tema, kanske? :)

Kram på dig, underbara rödhårige pojk!

Ps. Det var Facebook som skvallrade om håret. Håll the dudes fana högt!