Turtle Power!
Idag hände en spännande grej på vårt fredagsfika. En förläggare från Italien som är ute på en slags talangjaktsresa genom Europa kom förbi för att hitta nya tecknare till några svältande publikationer som han bossade över.

Vi i klassen hade under veckan förberett en portfolio för att visa upp våra färdigheter och när Sergio kom till mitt bord fastnade han för en Turtlesteckning jag hade gjort (ovan) och undrade om han kunde få en intervju med mig. Det var jag och några andra i klassen som blev uttagna och intervjuade i några väldigt nervösa tjugominuterssessioner.

Jag fick förklarat för mig att dom ska försöka gå ifrån dom lite uttjatade "häftiga" actionäventyren och istället göra lite snällare serier om turtlarnas konstnärliga bakgrunder (dom är döpta efter italienska renässanskonstnärer). Det blev spikat att jag från och med juni kommer teckna ett gulligt Turtles-äventyr i månaden för deras räkning. Så mitt sommarlov kommer bara bestå av en massa gulliga turtlar som är nedkladdade med fingerfärg. Sämre kan man ha det.

6 kommentarer:

Mikaela G sa...

FAN VAD KUL!! Du är grymmast Robban!

s sa...

aaaaaaweeeesooooome !!!!!

Henri sa...

Du glömde nämna att du fick Urhunden för tidernas grymmaste turtle samma förmiddag och att det blev en vild orgie efteråt.

Anonym sa...

1/4....Hmmm Men kul ändå!
Pa

Robert Pettersson sa...

Till alla: Två som svalde betet och två som genomskådade min bluff måste jag ändå säga är ett resultat jag är nöjd med. Skål för första april!

...och Henri, din snuskiga lustigkurre!

Mikaela sa...

Ååhhhhhhh vad kasst... Du får ta det som en komplimang att jag gick på det