Slututställning.

Nu är det snart dags för slututställning på Serieskolan. Det här är det närmaste vi kan komma en bal på den här skolan, så alla elever kommer vara aspeppade och ställa ut gräddan av grejerna vi gjort.
Du vill inte missa det.

Jag tycker definitivt att du som läser borde komma på vernissagen och njuta av utställningen, prata med skojiga och skitgrymma människor i klassen, dricka sådan där låtsascider, äta salta pinnar, köpa fanzines och gå hem sist och nöjdast av alla. Det kommer bli en toppenjävla kväll.

Jag har gjort affischen som ses ovan och kommer även att göra en väggmålning med ett liknande motiv på en av Malmös lagliga graffitiväggar som ligger i närheten av skolan. Bilder på den kommer när den utförts.

2 kommentarer:

DrPetter sa...

Lockande men så långt bort! Fixar du med annan fotograf den här gången? Vore kul att se åtminstone en översikt av hur det hela spektaklerar sig.

Robert Pettersson sa...

DrPetter: Jodå, nog ska det plåtas på själva tillställningen. Jag kommer nog hala upp kameran med något kort skärpedjupigt objektiv för att dokumentera mina klasskamrater om inte annat. Så nog ska du få ta del av våra spektagliga verk :)