Nattlig åkning i Söderhamns skatehall.

Alldeles i början av det här året var jag och nio stycken skateboardåkande kompisar i Söderhamn och åkte i inomhus- lokalen som finns där. Vi hade lyckats hyra stället från 21.30 och fram till lunchtid nästa dag. Vi delade på kostnaderna för hyran och bensinen som krävdes för att köra dit och åkte och hade det trevligt ända in på småtimmarna. Ett nytt år kunde knappast börjat bättre.

Jag hade tagit med mej ett antal kameror(både stillbild och video) för att kunna föreviga kvällen. Tyvärr så blev det ingenting jättefantastiskt filmat, men stillbilderna blev rätt trevliga. Jag fotograferade inte så mycket, men under den totala halvtimmen jag sprang omkring och hukade mej i hörn och annat hann det bli några bra bilder ändå. En rulle film med 36 bilder i den analoga kameran och 180 digitala exponeringar blev det, allt som allt.
Här kommer dom som inte blev skit.


Tack till grabbarna som stog ut med mej när jag sprang runt och säkert var i vägen där borta. Jag hoppas att ni hittar hit till bloggen och kollar på bilderna. Om ni gör det får ni gärna skriva en kommentar, och om det är för mastigt så skulle det vara kul med en liten "jag var här"-kommentar åtminstone. Det är ju för er som jag lägger upp bilderna, först och främst, så det vore skoj att veta vad ni tycker om hur jag har fotat er och om ni har några särskilda önskemål på en viss typ av bilder/vinklar eller så som jag ska försöka med i framtiden.
Ha det fint nu pojkar och jag hoppas att ni gillar bilderna!

2 kommentarer:

frida sa...

Jag e ingen grabb.. men vill ändå säga ungefär såhär attee.. bilderna var sketmüsiga! Kändes sådär.. tagna ur stunden. Sånt är fint! Gillar bilderna på simon och simon mest I think, den när simon#1 tittar ner och dom när simon#2 är i farten. Och den sista bilden var också frän! :) Ni verkar ha haft en riktigt trivsam afton.

Anonym sa...

Hej Robert..

Jag kollade på ditt bildspel. Jag får säga att jag blev imponerad. Jag säger bara respekt... Musik, skrivmaskin, bilderna; allt är kanon.
Bravo Robert.
/ Fotograf Philippe