Den andra bloggen.

Nu tänkte jag informera er bloggläsare som vill se mina foton och kanske till och med är intresserad av tekniska detaljer - titta på fotoklassbloggen. Där lägger jag och andra folk från min klass i Forsa upp bilder som har tagits under olika uppgifter och sånt. Jag försöker hålla Klistertraktor mer runt bilderna och klassbloggen lite mer kring det tekniska, eftersom "publiken" här kanske inte är så intresserad av att läsa om ISO-tal och slutartider hit och dit. Så om det känns som att det var längesen jag uppdaterade här, ta en titt i klassbloggen och kika om jag kanske lagt upp nåt där istället. (Jag har lagt upp en drös grejer där nu ikväll...)

Så, det var det formella, nu över till bilden som kom tillsammans med detta inlägg. Bilden kommer från i Lördags då jag kom ner till matbordet och upptäckte att
min lite busige far hade lagt denna potatis på min tallrik. Både han och jag blev så glada av den att vi inte hade hjärta att skala och äta upp den. Jag tog med den upp till mitt rum efter maten och fotograferade den i det kalla ljuset från mitt fönster. Jag tyckte det blev fint när den stog där, alldeles gul och varm, smajlandes mot oss i den blåkalla omgivningen.
Jäla go' liten tjockis det där.

2 kommentarer:

s sa...

En 'Tatis :D. Vad söt den var. Fina bilder på skolbloggen också. Fast där vågar jag inte kommentera, så jag kommenterar här istället :). Bilden på honmedmössalångthårochkameraihanden är hur mysig som helst! Klämkäck fotograf, skitsöt :D.

P sa...

Hon i mössan är Sandra Tysk, det lilla energiknippet. Hon höll på att gå tillbaks mot oss efter att hon hade spelat död i löven, men misslyckats att hålla sej allvarlig och började skratta...hon är alltid full av energi, den galna jefveln :P

Och det går jättebra att kommentera här, tycker jag...det är bara trevligt att det är lite aktivitet :)